Nejste přihlášen/a.
Zdravím když chci spustit CoD 2 píše mi to : DirectX error a neco v anglictine ze je to nejake spatne ale directx mam nainstalovany:/ co s tim pls? ![*zed* *zed*]()
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
download.microsoft.com/...
Případně zkus nainstalovat nové ovladače na grafickou kartu.
Nejdřív naistaluj ten directx. Možná máš starou verzi a proto to nejde...
Ty ovladače na stránce výrobce grafické karty, najdeš ji třeba ve správci zařízení, ale to zatim neřeš...
Já nevim co máš za grafiku!
Koukni do správce zařízení, nebo si stáhni everest a ten ti ukáže co máš za grafiku a cca i odkaz na ovladač
Koukni do správce zařízení, nebo si stáhni everest a ten ti ukáže co máš za grafiku a cca i odkaz na ovladač
rocker*
dik moc ..everest mi ukázal grafcká karta: Intel 82915GM Graphics Controller 0
a pak dole je : download ovladačů : support.intel.com/... to bude asi ono ted jen se zeptam jaky ovladac stahnout a jak? neco sem skusil a nevim jak to stahnout.. dik
a pak dole je : download ovladačů : support.intel.com/... to bude asi ono ted jen se zeptam jaky ovladac stahnout a jak? neco sem skusil a nevim jak to stahnout.. dik
Ovladače pro 2 nejrozšířenější výrobce grafik najdeš zde:
nVidia:
nvidia.com/...
ATI:
ati.amd.com/...
nVidia:
nvidia.com/...
ATI:
ati.amd.com/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]