Nejste přihlášen/a.
Ahoj kolegové, netušíte někdo, v čem je problém, když mi na Skypu chodí zprávy se zpožděním? Např. vidím, že člověk na druhé straně píše, tak čekám, pak symbol tužtičky zmizí a zpráva nepřichází. Říkám si, že to asi smazal, tak po chvilce čekání napíšu já, zprávu odešlu a v tu chvíli se mi objeví jeho zpráva. Teď se mi dokonce stalo, že se ten druhý odhlásil a až když byl offline, přišla mi jeho poslední zpráva! Včera jsme navíc s kamarádem zjistili, že jsme oba online, ale vzájemně jsme se neviděli - on byl pro mne offline, já pro něj taky, ale neměli jsme nastaven neviditelný stav, oba jsme prostě byli "plně" online. Když dám otestovat kvalitu připojení, hlásí mi to, že je vysoká. Tak co s tím?
Tohle jsem pozoroval na nejnovější verzi.Na nějakou opravu jsem nepřišel.jen jsem si dal starší verzi a je klid.Všechno chodí jak má.Mám víc PC,takže na jednom jsem nechal tu novou a sleduju to.Za posledních,tak čtrnáct dní se to ale stalo jen asi dvakrát.Dám sem pro sichr odkaz na tu starší verzi,můžete vyzkoušet,přeinstalovat se to dá vždycky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.