Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype chat zlobí

Od: claire* odpovědí: 3 změna:

Ahoj kolegové, netušíte někdo, v čem je problém, když mi na Skypu chodí zprávy se zpožděním? Např. vidím, že člověk na druhé straně píše, tak čekám, pak symbol tužtičky zmizí a zpráva nepřichází. Říkám si, že to asi smazal, tak po chvilce čekání napíšu já, zprávu odešlu a v tu chvíli se mi objeví jeho zpráva. Teď se mi dokonce stalo, že se ten druhý odhlásil a až když byl offline, přišla mi jeho poslední zpráva! Včera jsme navíc s kamarádem zjistili, že jsme oba online, ale vzájemně jsme se neviděli - on byl pro mne offline, já pro něj taky, ale neměli jsme nastaven neviditelný stav, oba jsme prostě byli "plně" online. Když dám otestovat kvalitu připojení, hlásí mi to, že je vysoká. Tak co s tím?*nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Tohle jsem pozoroval na nejnovější verzi.Na nějakou opravu jsem nepřišel.jen jsem si dal starší verzi a je klid.Všechno chodí jak má.Mám víc PC,takže na jednom jsem nechal tu novou a sleduju to.Za posledních,tak čtrnáct dní se to ale stalo jen asi dvakrát.Dám sem pro sichr odkaz na tu starší verzi,můžete vyzkoušet,přeinstalovat se to dá vždycky...

porse.cz/...

mirek333*
hodnocení

0x
Skype je firma s ne úplně dobrou reputací, jejich program a protokol pro komunikaci je uzavřený a nikdo neví, jak to uvnitř funguje. Taky jsem tohle chování pozoroval. Takže závada nebude na vašem přijímači.qtl { position: absolute; border: 1px solid #cccccc; -moz-border-radius: 5px; opacity: 0.2; line-height: 100%; z-index: 999; direction: ltr;}qtl:hover,qtl.open { opacity: 1;}qtl,qtlbar { height: 22px;}qtlbar { display: block; width: 100%; background-color: #cccccc; cursor: move;}qtlbar img { border: 0; padding: 3px; height: 16px; width: 16px; cursor: pointer;}qtlbar img:hover { background-color: #aaaaff;}qtl>iframe { border: 0; height: 0; width: 0;}qtl.open { height: auto; }qtl.open>iframe { height: 200px; width: 300px;}

nevimjak
hodnocení

0x

Zkuste skypa preinstalovat...zamerte se na posledni verzi. Nepozorujete treba i pomale nacitani stranek? Nebo jinak zpomalene pripojeni?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]