Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čas na netu

Od: rony* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, vysvětlete mě odlišný sekundový rozdíl časů o 10 sekund :) na levo je soft ze světovým časem, na pravo čas v pc ( tyto časy se shodují ) uprostřed evropské atomové hodiny

Čas na netu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

A kouzelné slůvko? ;)

Myslím, že různé timerové SW čerpají z různých zdrojů a předávání dat může být důvodem tohoto zpoždění, ale je to jen moje teorie... *nevi*

ladinpraha*

Souhlas, různé zdroje. Ta rychlost toku dat tam podle mě takovou roli nehraje. Když se podívám na telefon, tak je tam čas taky rozdílný, o několik minut.

hodnocení

0x

A kdy jste naposled synchronizoval cas v pocitaci? Synchronizuje se vam podle nejakeho casoveho serveru? Protoze jinak postradam pointu dotazu. Pokud si neseridim cas v pocitaci, tak vam klidne udelam take printscreen, kde se mi bude rozchazet cas od svetoveho... a klidne o hodinu a ne o zminovanych 10s... ja nevidim problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]