Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit hlášku Win při modré smrti

Od: scratch odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

stava se mi obcas, ze se mi sam od sebe restartuje PC (o tom problemu uz psano a reseno jinde). Ale jde mi o jinou vec. Da se nekde zjistit co OS napsal pri tzv. modre smrti? Selhani systemu (klasicke modre obrazovky). Jde o to, ze tesne pred restartem se ta modra obrazovka objevi, ale vzapeti se PC restartuje, takze nestihnu precist jakou hlasku vubec napsal.

Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pravé tlačítko na tento pc/vlastnosti/upřesnit/spuštění a zotavení systému/ tam odškrtni automaticky restartovat a už ti zůstane příště modrá smrt. Jinak nevim přesně kde je uloženo... Mělo bý to být něco s DUMP...
scratch
hodnocení

V tom nastaveni ja jste poradil je i moznost odskrtnout polozku "zapsat udalost do systemoveho protokolu" takze by se to melo nekde ukladat. Bohuzel nevim kde. Diky za pomoc.
Je to v nástojích pro správu: microsoft.com/...
Jestliže je možné systém Windows XP Professional spustit, zkontrolujte v systémovém protokolu Prohlížeče událostí další chybové zprávy, které vám mohou pomoci určit zařízení či ovladač způsobující potíže. Chcete-li zobrazit systémový protokol, klepněte na tlačítko Start a na příkaz Ovládací panely. Klepněte na odkaz Výkon a údržba a potom na odkaz Nástroje pro správu. Poklepáním na ikonu spusťte Prohlížeč událostí a potom klepnutím zobrazte Systémový protokol.

hodnocení

0x
Hodně o BSOD je napsáno zde:
pcstats.com/...
A ty hlášky jsou rozepsány zde:
aumha.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]