Nejste přihlášen/a.
Včera jsem koukala na jedno video, ale už byly nějaké dvě hodiny ráno, tak jsem to vypla v půlce (zavřela kartu, zavřela prohlížeč). Teď jsem zapla noťas, šla na YT, pustila si nějaká videa a tak, a pak jsem si řekla, že si pustím to video, které jsem včera nedokoukala. Klikla jsem na to video a ono se to otevřelo a automaticky se to začalo přehrávat přesně od toho momentu, kdy jsem to včera vypnula.
Před chvílí jsem to zkoušela znovu a znovu se to posunulo těsně před ten čas, v jakém jsem to vypnula.
Jde o nějakou novinku na YouTube? Je jich víc? Nikde jsem o tom nenašla žádný článek ani zmínku
Není čas začátku videa předávaný v odkazu?
Jinak mně to nefunguje a ani si dost dobře neumím představit, jak by to fungovat mohlo.
Ne, není to z odkazu. Kliknu na video v pravém sloupci ("návrhy"), pustím ho, nechám ho jet třeba do půlky, vypnu, zavřu prohlížeč, zapnu prohlížeč, do vyhledávače YT napíšu název toho videa, kliknu na video, a přehrává se to tam, kde jsem to vypnula. Nechápu to, začalo to dělat až teď.
doplněno 14.01.12 17:11:Zkoušela jsem to u několika videí, ale dělají to jen některá (konkrétně třeba Tenká modrá linie nebo Top Gear).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.