Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novinka na YouTube?

Od: klima® odpovědí: 3 změna:

Včera jsem koukala na jedno video, ale už byly nějaké dvě hodiny ráno, tak jsem to vypla v půlce (zavřela kartu, zavřela prohlížeč). Teď jsem zapla noťas, šla na YT, pustila si nějaká videa a tak, a pak jsem si řekla, že si pustím to video, které jsem včera nedokoukala. Klikla jsem na to video a ono se to otevřelo a automaticky se to začalo přehrávat přesně od toho momentu, kdy jsem to včera vypnula.

Před chvílí jsem to zkoušela znovu a znovu se to posunulo těsně před ten čas, v jakém jsem to vypnula.

Jde o nějakou novinku na YouTube? Je jich víc? Nikde jsem o tom nenašla žádný článek ani zmínku *nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Není čas začátku videa předávaný v odkazu?

Jinak mně to nefunguje a ani si dost dobře neumím představit, jak by to fungovat mohlo.

hodnocení

Ne, není to z odkazu. Kliknu na video v pravém sloupci ("návrhy"), pustím ho, nechám ho jet třeba do půlky, vypnu, zavřu prohlížeč, zapnu prohlížeč, do vyhledávače YT napíšu název toho videa, kliknu na video, a přehrává se to tam, kde jsem to vypnula. Nechápu to, začalo to dělat až teď.

doplněno 14.01.12 17:11:

Zkoušela jsem to u několika videí, ale dělají to jen některá (konkrétně třeba Tenká modrá linie nebo Top Gear).

dzordz*

Zajímavé, u té Tenké modré linie to teda funguje.

Všimnul jsem si, že na rozdíl od obyčejných videí se tady při převinutí někam do půlky na progressbaru ukáže červená čára celá od začátku, ne až od toho místa, na které se skočilo. Možná to s tím bude mít něco společného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]