Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uprava hlasitosti

Od: fidel® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, rád by som vás poprosil o radu ako mám upraviť hlasitosť na skladbách aby mali rovnakú hlasitosť oboch kanálov lebo pri úprave skladieb hrajú rovnako hlasno akurát pri stereo má napr: Lavý kanál (L) slabý zvuk a Pravý kanál(R) hrá zase prisilno ako docieliť vyváženosť oboch kanálov a aký program mi na ich úpravu odporúčate s pozdravom, fidel a vďaka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

V GoldWave to taky půjde.

Jestli to dělá u všech skladeb, problém asi nebude v nich :)

hm*
hodnocení

2x

Jak už nadhodili přede mnou, nejdřív si přehraj prokazatelně dobrou skladbu (která někomu jinému hraje správně). Když to u tebe bude rozvážené, zkontroluj nastavení přehrávače v PC nebo externího zesilovače, jestli nemáš rozhozenou rovnováhu v jejich nastavení. Také by to mohlo být sluchátky nebo kabelem ke sluchátkům.

Kdyby byly opravdu špatné skladby, radši si sežeň jiné - dobré. Ono trefit tak nějak vyvážení sluchem se sice dá, ale ..., a žádný program to asi automaticky neudělá (nebo aspoň takový neznám).

ivo®
hodnocení

0x

mp3gain.sourceforge.net/...

ale opatrně,zpočátku pracuj raději s kopiema...

hodnocení

No práve tento program som použil a všetky skladby-písne mám v rovnakej hlasitosti ale mám problém v tom ako nastaviť aby mali aj vyvážené stereo na oboch kanáloch lebo pri prehrávaní mi v lavom sluchátku hrá slabo a v pravom silno dá sa to tam upraviť?

a nebude problém spíš ve sluchátkách?

v Audacity uděláš prakticky cokoliv a i na pohled poznáš, jestli hlasitost kanálů sedí.

hodnocení

No skušal som viac slúchatiek tak neviem... vyskúšam teda Audacity

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]