Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

jaky PC na upravu fotek?

Od: anonym1q odpovědí: 4 změna:
Jsem naprosty PC lajk. Potrebuji ted koupit novy PC - bud pevny nebo NTB - na tom ani tak nezalezi.
Hlavni naplni je uprava fotek v grafickem programu.
Proto bych vas chtela pozadat o kontretni typy PC. Nepotrebuji nejakou novinku. Staci mi nejaky pro bezneho uzivatele-tedy i cenove dostupny.
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Je nepřeberné množství,v jakékoli prodejně Vám poradí.Dobré věci se dají koupit i na Aukru,nebo po bazarech.Pro Vás je důležitý ten program na úpravu fotek.Takový Zoner je skvělý...:)

doplněno 13.01.12 23:53:

Tady Vám budeme radit značek,že Vás bude přecházet zrak...:)Je lepší zajít do nějaké specializované prodejny a vysvětlit jim co potřebujete.Jen ne do nějakého supermarketu!Dobré věci mají i v opravnách a servisech PC...

doplněno 13.01.12 23:56:

A vůbec nejlepší by byl nějaký znalý kamarád,kterého k tomu vezmete s sebou...:)

anonym1q
hodnocení

Urcite mate pravdu. Bohuzel tato vec docela specha a kamarad znaly problematiky neni po ruce...
Zoner mam a planuji casem Photoshop.
PC bude vyuzivan i na nejake jednodussi hry. Stavajici PC je cca 7 let stary a to je des bes pomale.
ahasver4*

A nestalo by za to ho vyčistit jestli se nezrychlí?Zkusíme dva nástroje a uvidíte.Napřed skuste... slunecnice.cz/...

Pak tohle,nechte v továrním nastavení... slunecnice.cz/...

Uvidíme co to provede.Nebylo by marné nainstalovat i...

slunecnice.cz/...

A dejte sem screen co v pc máte,možná by stačilo dodat výkonější komponenty...

A čistý přeinstal?Ten obyčejně PC zrychlí.Než utrácet...:)

A jakou částku hodláte vydat abych věděl po čem se kouknout...:)

doplněno 14.01.12 10:19:

On se ten rozdíl mezi značkami se stírá už nejsou tak velké.Já mám rád značku Asus u notebooků.Seženete v rozmezí,řekněme,8000-11000.

U stolních se vyplatí si nechat PC postavit.Pokud řeknete co potřebujete,tak v servisu jsou schopní za čtyři hodiny postavit stroj na zakázku.Asi v relaci 6000 se dá postavit slušný kus...

doplněno 14.01.12 11:35:

A zaregistrujte se,pak Vám půjde odeslat Vnitřní pošta.Uvidíte,že to oceníte...:)

rv*
hodnocení

0x

Na úpravu fotek stačí jakýkoli nový počítač. Jen monitor si kupte větší, nyní optimálně 24".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]