Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat webcameru?

Od: farnesina odpovědí: 6 změna:

Chci si poridit kvalitni webcameru ale nevim podle ceho vybirat. Zalezi mi na kvalite odchoziho videa, poradi mi nekdo prosim podle jakych parametru vybirat? Moc se v tom nevyznam...

Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Pokud vám záleží na odesílaném videu, potřebujete kvalitní rozlišení videa. Jen tak v rychlosti jsem kouknul a třeba tahle je už celkem slušná mall.cz/... nicméně přečtěte si, aby vám stačila konfigurace vašeho PC...

ahasver4*
hodnocení

0x

Mám tuhle a nedám dopustit...:)

Jak vybrat webcameru?
dolis72*

hodně dělá ryhlost netu...mám na webce udavavých 8 Mpix a raděj sní svítím než fotím nebo tahám video

farnesina
hodnocení

takze megapixely neni to nejdulezitejsi kriterium? Kamera co 10M pixelu nemusi byt zakonite dobra? A kdyz budu vysilat HD video znamena to ze budu mit zpomaleny internet? Aby mi ten skype s tim potom vubec fungoval ...

na dsl.cz mi to namerilo:

Průměrná rychlost připojení: [ ?]
2,344 Mbit/s

Bude to fungovat s HD videem?

Diky

dzordz*

Na odchozí HD video budete potřebovat asi 0.8 Mbit/s, skype s tím samozřejmě fungovat bude, ostatní programy už méně.

doplněno 13.01.12 23:55:

On skype má nějaké škrcení kvality podle připojení mezi vámi dvěma, a to i každým směrem různě. Nemělo by se stát, že by vaše příliš kvalitní kamera odrovnala jeho připojení, protože video k němu dorazí v horší kvalitě, takové, jakou mu to zvládne.

farnesina
hodnocení

a muzu mit jeste jeden hloupy dotaz? Jak to ovlivni prijemce? Kdyz ja budu vysilat HD video bude mit prijemce zpomaleny pocitac?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]