Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojit externí monitor k notebooku

Od: laslasx odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám problém před časem jsem si rozbil monitor u netbooku jedna se o Acer Aspire one AOA 150 .model ZG5

a tak jsem si řekl že ho dočasně aspon připojím na externí monitor ale nastal problém.

Vypnu NTB připojím monitor vše správně zapojené zapnu notebook vše v pořádku nabíhá vypadá to že monitor spolupracuje,

kouknu do BIOS a monitor pořád běží tak vylezu a jdu do Widows opět vše v pohodě nabíhá to ale jakmile má naskočit přihlášení tak na monitoru naskočí Check signal kabel prostě grafika přestala odesílat do VGA (D-Sub) a soustředí se pouze na monitor u notebooku zkoušel jsem kombinaci klásev Fn + F5 pro přepnutí na externí monitor ale nereaguje.

Tak se nastavil Bios do Defaultu a opět zkusil a zase ten samý problém zkoušel jsem mačkat kombinaci kláves Fn+F5 mačkat ještě před naběhnutím do přihlašování ale opět nic. OS: Win Xp home edition 32 bit

a tak se chci zeptat zda jestli někdo neví jak připojit ten monitor Děkuju a omluvte mne za hrubky a jiné chyby v textu.. Odpověd pokud možno na jakubfilda@seznam.cz nebo přímo se ještě jednou děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Na ploše vlastnosti a v nastavení zobrazení zvolte duplikovat obraz.

Jestli displej ntb nefunguje vůbec, možná na to budete mít nějakou klávesovou zkratku přes Fn, obvykle označenou projektorem nebo něčím takovým. Tím postupně přepnete pouze vnitřní, pouze vnější, zrcadlení a rozšíření plochy.

laslas
hodnocení

Zkoušel jsem klávesu FN+ F5 je tam značeno prázdne pole značeno monitor limítko a plné pole to by mělo být právě na to přepínaní ale nevím kdy to mám zmačknout zkoušel jsem to ruzně ale pořád nic prostě nereaguje monitor u NTb nejde vubec mohl by jste mi přesně popsat co a kdy mám zmáčknout?

dzordz*

Až naběhnou windows a komplet se všechno načte, tak pak.

laslasx
hodnocení

zkouším to ale pořád nic připojím monitor zapnu ntb nechám naběhnou po slepu se přihlásím vím že jsem přihlášenej protože mi malinko funguje malej levej roh obrazovky kde vidím svojí plochu čekám 10 min až vše naběhne a mačkám kombinaci zmáčknu čekám ... nic opět... nic opět...nic

xxxx*
hodnocení

0x

Zkus Fn + F10, mě to tak funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]