Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý notebook

Od: squirrel* odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat , proč mi jde můj notebook pomalu.Koupil jsem ho asi před měsícem. Mám procesor intel core i7, graf. kartu NVIDIA geforce GT 540M 1GB, 4GB RAM... prosím poraďte někdo. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Kouli nikdo nemáme...:)Kdy k tomu zpomalení došlo?Nepředcházela mu nějaká instalace programu?Nebo aktualizace?

doplněno 13.01.12 21:01:

Zkuste obnovu systému..Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...Alůe před tím to ještě projeďte tímhle... slunecnice.cz/...

Najde blechy v systému...Máte antivir?Jeden?

doplněno 13.01.12 21:49:

No,já nejsem přenašeč :)ale je pravda,že když hry,tak stolní,,dělo,,...

doplněno 13.01.12 21:51:

Zkuste najít jestli tam fakt není blecha a možná potom reklamace,na to co v sobě má,by to teda dělat neměl...

dolis72*
hodnocení

0x

co je to pomalu?

squirrel*
hodnocení

No, antivir mám ESET NOD antivir 5 , přeplacenej na 2 roky a žádnou chybu nehlásí, a ke zpomalení došlo ani nevím jestli k němu došlo ale když jsem nainstaloval první hru tak se to nehorázně seká. jak starší hry tak novější. zkusím vaše rady :)

dolis72*

rady našé báby:)

po měsíci a jedna instalace hry?...reklamovat a za tu cenu kvalitní stolní PC...a teď mě přenašeči sežerou*smich*

squirrel*
hodnocení

ne, prostě hned jak jsem ho měl doma a když nanistaluju jakoukoliv hru tak se seká, a na to jaky ma ten pc parametry by to teda delat nemelo... vubec nechapu. s kamosema uz jsme to zkouseli resit ale nic nepomaha. proste ten pc je nejakej vysranej:( :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]