Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat , proč mi jde můj notebook pomalu.Koupil jsem ho asi před měsícem. Mám procesor intel core i7, graf. kartu NVIDIA geforce GT 540M 1GB, 4GB RAM... prosím poraďte někdo.
Kouli nikdo nemáme...Kdy k tomu zpomalení došlo?Nepředcházela mu nějaká instalace programu?Nebo aktualizace?
Zkuste obnovu systému..Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...Alůe před tím to ještě projeďte tímhle... slunecnice.cz/...
Najde blechy v systému...Máte antivir?Jeden?
doplněno 13.01.12 21:49: No,já nejsem přenašeč ale je pravda,že když hry,tak stolní,,dělo,,...
Zkuste najít jestli tam fakt není blecha a možná potom reklamace,na to co v sobě má,by to teda dělat neměl...
No, antivir mám ESET NOD antivir 5 , přeplacenej na 2 roky a žádnou chybu nehlásí, a ke zpomalení došlo ani nevím jestli k němu došlo ale když jsem nainstaloval první hru tak se to nehorázně seká. jak starší hry tak novější. zkusím vaše rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.