Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vím, že to není všeobecně moc oblíbené, ale chtěl bych se zeptat, jak dát muziku, resp. písničku na blog tak, aby při každém otevření mého blogu začala automaticky hrát (nejlépe s volbou, že by si ji mohl uživatel sám vypnout). Vím, že se to dělalo pomocí portálu "My Space" (sory za spam), byl tam k tomu k dispozici nějaký kód, který jsem si zkopíroval a vložil do svého blogu, ale teď už to tak asi nefunguje.
Díky za každou odpověď
A nějaký aspoň zběžný návod, jak to dát na svůj blog a jak tam dát konkrétní písničku (písničky se tam dávají pomocí odkazu- třeba na YT?)? Ono se na blogu vlastně pracuje jen v tom administrátorském programu.
Tak vás musím zklamat. blog.cz tohle nepodporuje. Video z youtube není problém, online rádio není problém (všechno se vkládá jako flash objekty), ale vlastní mp3 na pozadí prostě ne. Sorry. Jedině zvolit pro blog jiný portál. Podporuje to třeba blogger.com
Tak to je škoda, ale i tak moc dík za odpověď. Jinak bych měl ještě dotaz, že bych si dal na tu boční lištu místo muziky video z YT, jak ho tam vložit vím, ale nevím, jak ho zmenšit, aby nemělo tu výchozí velikost (je moc široké). Vkládá se vlastně jako flash animace a tam je jen okénko pro vložení URL, žádné nastavení velikosti tam není.
Jen vložte URL z youtube a dejte vložit, až se vám to zobrazí v editoru, tak jednoduše ten objekt chytněte myší za nejaký roh a zmenšete/zvětšete na požadovanou velikost.
doplněno 13.01.12 21:24:jen ještě doplním, že jestli chcete, aby se vám to video spustilo samo hned po otevření stránky stačí vložit za link z youtubu ještě příkaz "&autoplay=1"(bez uvozovek).
Příklad:
Tak zmenšit mi to nějak nejde, když to video v editoru chytnu za roh, tak ho jen popotahuju, ale nijak nezmenšuju
Tak už to vím, nastavuje se to přímo v HTML kódu
Moc děkuju za tip, taky jsem hledala nějaký návod, jak na blog vložit hudbu. Jen mi nejde to přehrávání automaticky Nevíte čím by to mohlo být. Používám blog.cz
Přehrávání automaticky nejde ani mě, ale ono je to tak možná i lepší, "přehrávač" jsem si dal na blogu na viditelné místo, aby si každý, kdo bude chtít, mohl písničku, kterou jsem tam vybral, pustit sám- přeci jen je pravda, že když někde otevřete stránky a tam se na vás vyvalý hudba (a ještě nejlépe, když přes všechny ty odkazy nemůžete najít, kde jí vypnout), je to spíše ke zlosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.