Nejste přihlášen/a.
Moc Vás prosím můžete mě poradit.Když chci spustit střihací program objevuje se mě tento nápis.Na disku mám dost místa.Jak mohu tento problém odstranit . Nebo to budu muset dát do opravny.Jsem starší člověk a nemám moc velké zkušenosti s počítačem.Moc děkuji za každou radu.Maraton
Chybová zpráva nemluví o místě na harddisku, ale o paměti RAM. Paměť ram je operační paměť do které se ulkádájí dočasné soubory. Více zde: cs.wikipedia.org/...
Pokud máte starší počítač můžete mít malou pamět RAM. Paměť RAM se dá dokoupit a vyměnit.(doporučuji na výměnu servis)
S problémem Vám asi moc neporadím. Budete muset počkat na kolegy.
doplněno 13.01.12 19:59:Všimnul jsem si, že na obrázku by jste se měl věnovat asi jen bodu 1 a 3. Jelikož jste psal že na HDD(harddisk) máte místa dost nebude problém v bodu č.2.
Pokud Vám běží více programů ... Zkuste je před otevření Pinacle ukončit. Jelikož každá otevřená složka nebo zapnutý program využívá část paměti RAM. Pokud nějaké programy ukončíte uvolníte tím místo v paměti a pinacle to možná bude stačit.
Fungoval program dříve?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.