Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operační paměť

Od: maraton® odpovědí: 9 změna:

Moc Vás prosím můžete mě poradit.Když chci spustit střihací program objevuje se mě tento nápis.Na disku mám dost místa.Jak mohu tento problém odstranit . Nebo to budu muset dát do opravny.Jsem starší člověk a nemám moc velké zkušenosti s počítačem.Moc děkuji za každou radu.Maraton

Operační paměť

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Zvětšení virtuální paměti na vidows xp:
pcmagazin.cz/...
hodnocení

Moc Vám děkuji za Váš typ vše jsem dělal podle návodu a problém je vyřešen a Pinnacle opět jde.

Děkuji všem za radu a ochotu mě pomoci.Maraton

ahasver4*
hodnocení

2x

Nainstalujte si Everest a dejte sem screen konfigurace,podíváme se jaký stroj máte.Pinnacle je žrout,už se to tu psalo..Já jsem Pinnacle na XP vzdal.Teprve na W7 to jelo jak má.No,má svoje mouchy...Až budeme vidět screen,můžem poradit dále.

slunecnice.cz/...

Bude to vypadat asi takhle...

Operační paměť #2

hodnocení

0x

Chybová zpráva nemluví o místě na harddisku, ale o paměti RAM. Paměť ram je operační paměť do které se ulkádájí dočasné soubory. Více zde: cs.wikipedia.org/...

Pokud máte starší počítač můžete mít malou pamět RAM. Paměť RAM se dá dokoupit a vyměnit.(doporučuji na výměnu servis)

S problémem Vám asi moc neporadím. Budete muset počkat na kolegy.

doplněno 13.01.12 19:59:

Všimnul jsem si, že na obrázku by jste se měl věnovat asi jen bodu 1 a 3. Jelikož jste psal že na HDD(harddisk) máte místa dost nebude problém v bodu č.2.

Pokud Vám běží více programů ... Zkuste je před otevření Pinacle ukončit. Jelikož každá otevřená složka nebo zapnutý program využívá část paměti RAM. Pokud nějaké programy ukončíte uvolníte tím místo v paměti a pinacle to možná bude stačit.

Fungoval program dříve?

Pinnacle je děsně nenažrané co se využití paměti týče. Jestli je velikost swapovacího souboru (virtuální paměti) nastavená hodně nízko, pinnacle se takhle hryže. Na starém PC mi to takhle vyšilovalo taky, dokuď jsem velikost v.paměti nenastavil na dvojnásobek fyzické ramky.

martinxx1
hodnocení

0x

Kolik mate pameti RAM?Co myte za system?Podle meho mate malo RAM;)

ahasver4*
hodnocení

0x

Já se omlouvám,dal jsem tam teploty,správný je tento..

Operační paměť #3

dolis72*
hodnocení

0x
jde o paměti RAM...jde to částečně vyřešit způsobem jak popisuje @loki ...většinou neučiné...prostě slabé Ramky

dolis72*
hodnocení

0x

pokud nemáte žádné zkušenosti nachal bych to na servisu...vyfoukají pc,vymění ramky...tipuju to na starší pc...2-3 stovky a hotovo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]