Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypálení hudby na DVD

Od: janamm* odpovědí: 11 změna:

ahoj, chci si vypálit hudbu abych měla co poslouchat v aute na ceste ale zjistila sem že nemám žádné volne CD jenom DVD...pujde mi tedy prehrat dvd v aute kdyz na nej vypalim hudbu nebo to musi byt jen cd? Diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

13.01.12 19:16
hodnocení

0x

nepujde! ;)

pouze cd disk bude hrát

1jara*
hodnocení

0x

Pujde ale nebude hrát.

jarahosek*
hodnocení

0x

Pokud nemáte dražší autorádio co umí přehrát hudbu i z DVD, tak nepůjde. To, co vaše radio umí najdete i většinou přímo na autorádiu. Ale říci rovnou že nepůjde je hloupost. Co to je za autorádio?

stribrnak*

volil bych raději toto

google.cz/...

žádné cd,jen si dát jakoukoliv hudbu na flešku a zapojit ji do modulátoru,pak dát do zdířky na zapalovač a pak naladit volnou frekvenci a už to jede i bez cd

jarahosek*

To jsem také měl, ale moc pohodlné to nebylo a kvalita přenosu také nic moc. Jako nouzovka určitě, ale z CD to zní přece jen lépe.

jimmyfloyd*

toť otázky půjde vhs v dvd mechanice?

to je to samé sice to vypadá stejně : cd a dvd ale úplně něco jiného

janamm*
hodnocení

tady je tam mám zkracovatko.cz/...

jarahosek*

No tak nepředpokládám, že by autorádio od výrobce podporovalo DVD. Takže budete muset opravdu použít CD, které nemáte:)

běžné autoradio nepřehrává DVD!

jaká otázka taková odpověď

měl napsat co je to za autorádio,no né? *tuc*

jarahosek*

Jasně, máte pravdu, běžné určitě ne, ale ino už to není ledajaký zázrak, když autorádio umí DVD. Nemusí být samozřejmě velký displej, to jsou pak rakety v cenách. Nicméně jsme se s tazatelkou dostali k typu, jaký má v autě a to je podstatné, poté již mohla být naše odpověď fundovaná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]