Myslíš ty co jsou v X:Documents and SettingsuživatelRecent? v start/spustit regedit tam najdi: HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorerNoRecentDocsHistory poklepen na to no recent a dej tam 1, případně to norecent vytvoř s jedničkou (nová hodnota dword)
jaromir83*
nic takového jsem v registru nenašel. asi myslíme to stejný, ale radši to ještě popíšu. když kliknu start, vpravo nahoře v okně je pod sebou Dokunety, Poslední dokumenty, Obrázky, Hudba, Tento Počítač, Ovládací Panely..atd. Tak tu funkci Poslední dokumenty zrušit aby se tam po kliknutí na Start neobjevovala. nejde to nějak jednodušeji ve windows nastavit? dík
Jo tak to je přesně ono, sice se tam bude zobrazovat ta položka ale nic v ní nebude. Mělo by to tam být, musíš si doplnit lomítka páč to mi odsekal server. Koukal jsem na to ve dvoulitrech ale xp to budou mít určo stejně...
jaromir83*
Editor Registru: přes Upravy, Najít to nic nenajde. Vlevo je nějaký strom souboru, složky HKEY_xx, ale je tam toho milion, v tom se nedá nic najít. třeba se to ve Win XP vypíná jinak než u Win 2000.
jaromir83*
mám to. stačilo pravým tlačítkem na Start, vlastnosti.
Zajímavé, tak to dvoulitry nemaj a v xp jsem to nepoužil
Mimochodem napsal jsem ti kompletní cestu, právě že přes to HKC... akorát mi server vzal lomítra tak by jsi šel podle názvu... o žádnym hledání jsem nic nepsal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.