Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou nainstalovat ovladače

Od: matver* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit...přeinstalovala jsem windows na notebooku Lenovo 3000 n100. Počítala jsem s tím, že ovladače stáhnu z netu. To jsem taky udělala,jenže pořád mám spoustu ovladačů označených otazníkem. Nejde mi ani upgradovat bios a nefunguje ani zvuk windows. Jak mám postupovat? Ovladače jsem si stáhla přímo od výrobce.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jaký je to OS?Tak na to kde je otazník klepněte pravým a dejte aktualizovat,co to provede...W7 by si to stáhla sama v aktualizacích.Máte je spuštěné?

doplněno 13.01.12 12:11:

Nešel by sem dát screen těch otazníků?

doplněno 13.01.12 12:13:

Ještě existuje tohle ale v neplacené verzi to jen ukáže cestu k ovladačům... slunecnice.cz/...

doplněno 13.01.12 12:14:

Á,nevšiml jsem si,že už bylo uvedeno..:)

matver*
hodnocení

je to windows xp home. To,co jste psal,jsem udělala hned, aktualizace jsou zapnuté.Píše mi to - hardware nebyl nainstalován, protože nebyl nalezen potřebný software.

ahasver4*

Tak zkuste přes ten Driver Genius,usnadní to cestu...

hodnocení

0x

Stáhnul bych ještei drivery pro chipset základní desky, když říkáte, že vše ostatní jste si stáhnula (co všechno jste stáhla?)

Taktéž si můžete nainstalovat program pro analýzu toho, co Vám chybí -> slunecnice.cz/...

V bezplatné verzi Vám je sice nestáhne, ale alespoň nahlásí zařízení, pro které si máte stáhnout ovladače.

matver*
hodnocení

stáhla jsem všechny drivery i chipset přímo od výrobce...a nic. A analýzu jsem také prováděla pomocí Everestu. Fakt nevím, kde je chyba

Předpokládám, že jste je i nainstalovala .-) prosté stáhnutí nestačí ... takže vše, co jste stáhla a nainstalovala vám nyní funguje? Sitovka, zvukovka, grafika, modem, bluetooth ... co já vím, co máte v počítači.

Nechcete raději udělat printscreeny ze správce zařízení?

dzordz*
hodnocení

0x

S biosem není nutno nic provádět. Pokud počítač funguje správně, je lepší se v něm nehrabat.

matver*
hodnocení

počítač nefunguje správně, nejde zvuk, grafika, wifi , integrovaná kamera...

viz muj prispevek výše. A instalovala jste ty drivery? Vzdyt Vam v prubehu instalace preci musela kazda z tech instalaci sdelit, zda to nainstaluje to, ci ono, nebo musela vyskocit hlaska o tom, ze je to spatny setup, protoze to nenaslo vhodny hardware ...?

matver*
hodnocení

jasně,že jsem to i nainstalovala, zase taková lopata nejsem *smich*. Instalace proběhla v pořádku. To mi hlásilo u každé instalace, po každé instalaci jsem i restartovala a prostě nic. Jako by se nic nedělo. Nechápu to.

doplněno 13.01.12 12:52:

zkusím vložit printscreen

ahasver4*

A nebylo by jednodušší obnovit systém z recovery oddílu?U HP myslím že po startu F11...Ale jistě to nevím..

doplněno 13.01.12 12:42:

Sakra,Vy máte Lenovo...sory...*hi*

jimmyfloyd*

lenovo? to mě zajímá copak máš proti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]