Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,ten starý hard disk má 160GB se značkem Seagate.
Drive Controller: Serial ATA 3Gb/s
Drive Model: Seagate ST3160212AS
Drive Revision: 3.AAE
Drive Serial Number: 5LS73A2P
Drive Capacity: 152,627 MBytes (160 GB)
a má 2MB Cache
a jestli se bude hodit na sytémovou OS Windows 7?
Mam ji prodat nebo si nechat?
Děkuji
Nech si ho jako druhý (první, třetí... ) - pokud jej budeš chtít prodat, dostaneš ´pár korun´...
Rozhodně je dobré oddělit systémový a datový disk - už třeba proto, že můžeš systémový disk při případné reinstalaci zformátovat a nemusíš se u toho ´patlat´ s daty...
Tento Seagate sice nedosáhne rychlosti SSD, ale myslím, že jako systémový bude dostatečný...
je sice starý,ale je rychlý
a myslíte,jestli to bude dobrý nápad,že tu starou bych udělal OS Windows 7 a tu novou 1TB HDD Seagate,tak to dám jako disk D
že Disk:C je systémový a Disk:D je něco jako multimediální
Moc zájemců o koupi asi neseženeš. Já jsem si před pár měsící poskládal nový počítač a nacpal jsem tam disk ze staré vykopávky 80GB, IDE. Problém byl s IDE, deska ho neměla, tak jsem koupil řadič, cena kterého je tak 5x větší než samotný disk. Mám tak na PC úžasné kombo disků 1TB a 80GB.
Záloh není nikdy dost. Proto jsem si pořídil NAS server (zatím jenom 3TB), který má obrovské možnosti využití a hlavně je kdykoli a kdekoli po ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.