Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji přeinastalovat počítač a hledám ovladač na základní desku,ale za boha nemůžu nic najít , je to winbond w83627hf- am motherboard. Mohl by mi někdo poradit na jaké stránce to stáhnout? Prosím pomozte už to hledám asi tejden a bezvýsledně. Děkuji moc
winbond w83627hf
To je začka desky?Určitě?
doplněno 12.01.12 13:58:pavouk byl rychlejší...Zkuste to najít tímto..
doplněno 12.01.12 14:02:Takhle nějak to bude vypadat..
V everestu jsem to už našla před nějakou dobou jenže pak mi jeden kluk řekl že to mám najít podle tohodle, tak jsem to tak hledala. JInak název Fic an11 a id VT8366-VT8233-6A6LVF09C-00
doplněno 12.01.12 14:13:Ten fic to vůbec nevyhledá to nachází samý pí... s prominutím. Já jsem z toho už uplně zoufalá protože to fakt nejde vůbec najít.
Hledám,hledám ale fakt to nikde není,je to stařešina...
Budu pátrat dál,jestli ho najdu,bude tady...
Pohledal bych na jejich FTP serveru ... -> ftp://ftp.fic.com/...
Chtělo by to ale vědět více ... hoďte sem ten screen z everestu, takhle vaříme z vody...
No tak to je trošičku problém, protože ten počítač se už nehodlá zapnout. Něco skusím ale obávám se že to nepůjde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.