Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač na základní desku

Od: baraska* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, potřebuji přeinastalovat počítač a hledám ovladač na základní desku,ale za boha nemůžu nic najít , je to winbond w83627hf- am motherboard. Mohl by mi někdo poradit na jaké stránce to stáhnout? Prosím pomozte už to hledám asi tejden a bezvýsledně. Děkuji moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

winbond w83627hf

To je začka desky?Určitě?

doplněno 12.01.12 13:58:

pavouk byl rychlejší...Zkuste to najít tímto..

slunecnice.cz/...

doplněno 12.01.12 14:02:

Takhle nějak to bude vypadat..

Ovladač na základní desku
baraska*
hodnocení

V everestu jsem to už našla před nějakou dobou jenže pak mi jeden kluk řekl že to mám najít podle tohodle, tak jsem to tak hledala. JInak název Fic an11 a id VT8366-VT8233-6A6LVF09C-00

doplněno 12.01.12 14:13:

Ten fic to vůbec nevyhledá to nachází samý pí... s prominutím:). Já jsem z toho už uplně zoufalá protože to fakt nejde vůbec najít.

ahasver4*

Hledám,hledám ale fakt to nikde není,je to stařešina...:)

doplněno 12.01.12 14:18:

Budu pátrat dál,jestli ho najdu,bude tady...

baraska*
hodnocení

Je ale co nadělám, když funguje tak je ho škoda:) Tak děkuju moc taky jdu hledat dál

Chipset je tam VIA KM266, Deska FIC (FICA) AN11. Ovladače na chipset je ke stažení zde:

viaarena.com/...

Pohledal bych na jejich FTP serveru ... -> ftp://ftp.fic.com/...

Chtělo by to ale vědět více ... hoďte sem ten screen z everestu, takhle vaříme z vody...

baraska*
hodnocení

No tak to je trošičku problém, protože ten počítač se už nehodlá zapnout. Něco skusím ale obávám se že to nepůjde

ahasver4*

A pokud se zapne,nešlo by si zazálohovat ovladače?Třeba tímto?

slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Namísto označení chipu by se hodil výrobce a typ základní desky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]