nebo to co mám právě na ploše tak zmáčknu tlačítko prtsc
krkovicka*
Asi jsem se špatně vyjadrila.Na stránku na kterou právě koukám.ofotit a dat si na plochu.abych potom už nemusela složite hledat na netu. doplněno 12.01.12 11:50: Dekuji.už to mám.
krkovičko, jen něco doplním k tomu Na stránku na kterou právě koukám.ofotit a dat si na plochu.abych potom už nemusela složite hledat na netu. doporučoval bych to, co je ofocené, uložit ne na Plochu, ale třeba do Obrázků, a na Plochu dát jenom Odkaz nebo Zástupce, teda ikonka toho souboru ( fotky) bude mít takovou malou šipku vlevo dole. Dostaneš se k němu stejně rychle... Každý soubor uložený na Ploše ubírá na rychlosti počítače...
krkovicka*
Ach tak.takze čím vic ikonek tak tím pomalejší pc? Dobré vědět.zrušila jsem už icq a skype, na notbooku jsou svisle barevné čáry.pomalý je.sloužit už 9.rokem.Čekám až strejda bude mit čas a vše dal doporadku.Potřebuje prý “vyluxovat “ vrni jako kote.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.