Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledam hdd 500gb až 1000gb levně

Od: nickfighter* odpovědí: 30 změna:

Dobrý den,mam HDD 170GB a chtěl bych koupit novou,aby mělo více GB

Hledam levně HDD 500GB nebo 1000GB za 1000kč žádny profesionální jenom více GB

Děkuju

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Tak to zkuste na Aukru...Ale za tu cenu bez šance.Si myslím.Ceny jsou dnes šílený...

doplněno 11.01.12 21:28:

Za 320 GB po mě chtěli 2800 Kč...

doplněno 12.01.12 08:12:

Dodám,že za jetou třistadvacítku,jetou...:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jedině si hlídat Aukro a mít štěstí. Ale i na Aukru je tato cena nereálná. Mě se teď povedlo na Aukru koupit HDD Hitachi 3TB za 4.000,-. V CZC byla cena 9.606,- a už ho ani nemají.

mira2*
hodnocení

0x

Dobrý den

Tak pokud levně a neprofesionální. Tak mě napadá jen stará dobrá čína. dealextreme.com/... objednat přímo tam. Doprava je zdarma, jen pozor at nepřekročíte částku 150 eur, pak musíte doplácet clo.

P.S. Nad 20 eur si ČR ještě připočte DPH.

hodnocení

0x

Počkat si. Ted je krizovy obdobi po zaplavach v Thajsku...

jimmyfloyd*

tak nejdřív bych napsal o jaký mám zájem :

2,5 palce disk

3,5 palcový

jestli se jedná o SSD

nebo to má sloužit jako externí?

doplněno 12.01.12 00:12:

asi se bude jednat o 3,5. a sata nebo ata?

ty ceny jsou strašný před 4 roky jsem kupoval 320 gb ata a stál mě 1800kč

tak by logicky měl stát měně o vono prdek .

no mám ho v šuplíku a asi ho nabídnu na aukru od koruny

Já to vychytal uplně krásně ... kupoval jsem si v říjnu 2,5disk s USB3.0, ultraslim, 750GB za 1499,- (1798,-) , v listopadu přišly záplavy a rázem stál 2299,- (2759,- ) a teď už ani nejsou ... jak říkám: Kupovat si TED harddisk je hrozně nevýhodné ... čekat alespoň do druhé poloviny roku, dokud se neposílí výroba a nevrátí se k "normálu".

dolis72*
hodnocení

0x

kam na ty šílené ceny z Aukra chodíte?

Hledam hdd 500gb až 1000gb levně

1) já mluvím o kameném krámě, protože kupovat použitý HDD na aukru mi přijde dost zvrhlé

2) to, že to nyní na aukru stojí tolik a tolik neznamená, že to za tu samou cenu i koupíte ... si zkuste přihodit a uvidíte.

dolis72*
@yakub odpovídal jsem snad Vám?na Aukru nakupuji a to bez problémů...klídek

Já klidný jsem, nebojte :) naopak bych nebyl vůbec klidný, kdybych se měl spoléhal na koupený, použitý a vydražený disk na aukru

dolis72*

když se hledá levně HDD 500GB nebo 1000GB za 1000kč žádny profesionální jenom více GB tak to asi nový nebude,že?

zatím vším koupeným,použítým a vydraženým na aukru jsem naprosto spokojený...jen taky koukat na hodnocení od koho se nakupuje

"tak to asi nový nebude, že?" -> když počká 1-2 kvartáy, tak zase bude ...

Snažil jsem se zkrátka poradit a znova opakuji, že když jsou teď disky i 2x-3x dražsí oproti stavu před havárií v továrnách v Thajsku, že se teď nevyplatí investovat teď do něčeho, jehož cena je uměle navyšována. O tom, že se to promítne i na cenách na aukru nemůže být pochyb...

Ale klidně ať si tazatel koupí disk jaký chce, kde chce, za kolik chce ... o tom žádná.

hodnocení

0x

Já bych osobně taky nekupoval HDD na Aukru ;). Není jasné co má za sebou a rozhodně je to zařízení od kterého čekám maximální spolehlivost.

doplněno 12.01.12 15:33:

Cena před výpadkem výroby byla kolem 1200Kč za nový 1TB 3.5´ HDD, takže se rozhodně vyplatí počkat až ceny zase padnou ;)

nickfighter*
hodnocení

0x

děkuju za vaši odpověď a nevíte jestli by šlo na aukro tohle?

aukro.cz/...

ladinpraha*

1. Já bych koupil pouze nový a originál zabalený.

2. Za dva dny cena ještě neskutečně naroste.

3. Je to nějaký PC bazar a je si vědom, že konečná cena pro něj bude výhodná.

dolis72*
hodnocení

0x

dělejte jak uznáte za vhodné...mám vše ohledně PC z aukra a jsem spokojený...nikdy jsem de nezklamal,ale vybírám si prodejce a sleduju aukce než něco koupím

na Aukru si to musíte hlídat a umět přihazovat

přeju úspěch...jen jako věčného stahovače filmů,muziky atd.(poskytovatel netu už mě musí hlasit na PČR) by mě zajímalo k čemu takovou kapacitu HDD využijete...filmy které mám rád ukládám na Ulož.to...tu muziku co mám v pc nestíhám a to mám 200GB

osobně mám Win7 ultimate64 bit...množství programů,ve filmotéce min. 50 filmů a pořád mám volných 90GB ze 200GB:)

s kapacitou 500 až 1000GB bych snad byl schopný řídit letový provoz na letišti*smich*

pokud chcete něco archivovat,tak doporučuju nějaký externí disk

zachovat váš HDD 170 GB jako řídící jednotkuc ( "C" -systém) a na extérní disk ukládat ostatní

90GB volneho mista ze 200GB disku a říkáte si věčný stahovač? :) děkuji za vykouzlení úsměvu hned po ránu

A jak jste to myslel s tím ukládáním na ulož.to? To by mě zajímalo (možná i tu PČR).

a 50filmů ve filmotéce by mě osobně zabíralo okolo 250-500GB ... (počítám BRrip 720 / 1080p)

dolis72*

budeme se tu navzájem napadat,nebo odpovídat na dotaz?

nepotřebuju každý film který stáhnu nechat po zhlédnutí v Pc...nepotřebuju kvalitu BRrip...

pokud tě zajíma má adresa pro PČR dám ti ji,ale budeš zklamaný...poskytovatel mého připojení je můj známí a tak vím že tyto aktivity musí pravidelně bonzovat...

taky dík za úsměv po ránu*smich* ...rád se utkám s ...

Já vás nenapadám, jen se utrvzuji v tom, že nemáte vůbec ponětí o čem píšete ani o legislativě ČR.

dolis72*

já dobře vím o čem píšu...:)

a vysvětlete mi prosím legislativu ČR...ať mě ten smích nepřejde po celí den*smich* ...je sice pátek 13,ale vy jste mi ho nádherně zpříjemnil

prosím předveď se*hej*

pošlete mi tu adresu .-) připravím si na vaše zítřejší narozky hezký dárek .-)

dolis72*
dej mi do vnitřní pošty email...napíšu tizklamu tě...narozky 12.10.pořád mám pocit že otázky byla Hledam hdd 500gb až 1000gb levněa ne tyhle nesmyslné dohady*haha*

mysleno zde na poradne. Zitra mate totiz vyroci *pivo* Jinak na otazku uz jsem odpovedel si myslim za sebe vycerpavajicne. Nehodlam nekomu radit koupi neceho, co je nyni predrazeno a jeste x mesicu bude.

dolis72*

a tak to jsem ani nevěděl...:)

za tu cenu se přece takový hadr nový koupit nedá...

opravdu mám s Aukrem jen dobré zkušenosti,ale taky jsem opatrný na to,od koho nakupuju...

no a to Ulož.to a kvalitu filmů snad nebudem řešit tady:)

dzordz*

Musí hlásit a pravidelně bonzovat aktivity? Zajímavé. Je vám jasné, že to je na úrovni domovní prohlídky? Už se u vás stavovali osobně, nebo je teprv čekáte?

dolis72*

o každém uživateli internetu musí jeho poskytovatel uvádět informace o jeho aktivitách-download,upload atd

naštěstí jsem pro PČR celkem průměrný uživatel:)

dzordz*

A zdrojem téhle informace je?

dolis72*

váš poskytovatel připojení k netu

dzordz*

No ale odkud máte, že MUSÍ uvádět atd?

doplněno 13.01.12 13:19:

Ach jo, to je hovor jak rozprávka. Od koho to má poskytovatel? Kdo a na základě čeho mu tu povinnost ukládá?

dolis72*

mám to od svého poskytovatele...malá obec všichni se znají,že:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]