Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mam HDD 170GB a chtěl bych koupit novou,aby mělo více GB
Hledam levně HDD 500GB nebo 1000GB za 1000kč žádny profesionální jenom více GB
Děkuju
Dobrý den
Tak pokud levně a neprofesionální. Tak mě napadá jen stará dobrá čína. dealextreme.com/... objednat přímo tam. Doprava je zdarma, jen pozor at nepřekročíte částku 150 eur, pak musíte doplácet clo.
P.S. Nad 20 eur si ČR ještě připočte DPH.
tak nejdřív bych napsal o jaký mám zájem :
2,5 palce disk
3,5 palcový
jestli se jedná o SSD
nebo to má sloužit jako externí?
doplněno 12.01.12 00:12:asi se bude jednat o 3,5. a sata nebo ata?
ty ceny jsou strašný před 4 roky jsem kupoval 320 gb ata a stál mě 1800kč
tak by logicky měl stát měně o vono prdek .
no mám ho v šuplíku a asi ho nabídnu na aukru od koruny
Já to vychytal uplně krásně ... kupoval jsem si v říjnu 2,5disk s USB3.0, ultraslim, 750GB za 1499,- (1798,-) , v listopadu přišly záplavy a rázem stál 2299,- (2759,- ) a teď už ani nejsou ... jak říkám: Kupovat si TED harddisk je hrozně nevýhodné ... čekat alespoň do druhé poloviny roku, dokud se neposílí výroba a nevrátí se k "normálu".
1) já mluvím o kameném krámě, protože kupovat použitý HDD na aukru mi přijde dost zvrhlé
2) to, že to nyní na aukru stojí tolik a tolik neznamená, že to za tu samou cenu i koupíte ... si zkuste přihodit a uvidíte.
Já klidný jsem, nebojte
naopak bych nebyl vůbec klidný, kdybych se měl spoléhal na koupený, použitý a vydražený disk na aukru
když se hledá levně HDD 500GB nebo 1000GB za 1000kč žádny profesionální jenom více GB tak to asi nový nebude,že?
zatím vším koupeným,použítým a vydraženým na aukru jsem naprosto spokojený...jen taky koukat na hodnocení od koho se nakupuje
"tak to asi nový nebude, že?" -> když počká 1-2 kvartáy, tak zase bude ...
Snažil jsem se zkrátka poradit a znova opakuji, že když jsou teď disky i 2x-3x dražsí oproti stavu před havárií v továrnách v Thajsku, že se teď nevyplatí investovat teď do něčeho, jehož cena je uměle navyšována. O tom, že se to promítne i na cenách na aukru nemůže být pochyb...
Ale klidně ať si tazatel koupí disk jaký chce, kde chce, za kolik chce ... o tom žádná.
Já bych osobně taky nekupoval HDD na Aukru
. Není jasné co má za sebou a rozhodně je to zařízení od kterého čekám maximální spolehlivost.
Cena před výpadkem výroby byla kolem 1200Kč za nový 1TB 3.5´ HDD, takže se rozhodně vyplatí počkat až ceny zase padnou ![]()
dělejte jak uznáte za vhodné...mám vše ohledně PC z aukra a jsem spokojený...nikdy jsem de nezklamal,ale vybírám si prodejce a sleduju aukce než něco koupím
na Aukru si to musíte hlídat a umět přihazovat
přeju úspěch...jen jako věčného stahovače filmů,muziky atd.(poskytovatel netu už mě musí hlasit na PČR) by mě zajímalo k čemu takovou kapacitu HDD využijete...filmy které mám rád ukládám na Ulož.to...tu muziku co mám v pc nestíhám a to mám 200GB
osobně mám Win7 ultimate64 bit...množství programů,ve filmotéce min. 50 filmů a pořád mám volných 90GB ze 200GB![]()
s kapacitou 500 až 1000GB bych snad byl schopný řídit letový provoz na letišti![]()
pokud chcete něco archivovat,tak doporučuju nějaký externí disk
zachovat váš HDD 170 GB jako řídící jednotkuc ( "C" -systém) a na extérní disk ukládat ostatní
90GB volneho mista ze 200GB disku a říkáte si věčný stahovač?
děkuji za vykouzlení úsměvu hned po ránu
A jak jste to myslel s tím ukládáním na ulož.to? To by mě zajímalo (možná i tu PČR).
a 50filmů ve filmotéce by mě osobně zabíralo okolo 250-500GB ... (počítám BRrip 720 / 1080p)
budeme se tu navzájem napadat,nebo odpovídat na dotaz?
nepotřebuju každý film který stáhnu nechat po zhlédnutí v Pc...nepotřebuju kvalitu BRrip...
pokud tě zajíma má adresa pro PČR dám ti ji,ale budeš zklamaný...poskytovatel mého připojení je můj známí a tak vím že tyto aktivity musí pravidelně bonzovat...
taky dík za úsměv po ránu
...rád se utkám s ...
já dobře vím o čem píšu...![]()
a vysvětlete mi prosím legislativu ČR...ať mě ten smích nepřejde po celí den
...je sice pátek 13,ale vy jste mi ho nádherně zpříjemnil
prosím předveď se![]()
mysleno zde na poradne. Zitra mate totiz vyroci
Jinak na otazku uz jsem odpovedel si myslim za sebe vycerpavajicne. Nehodlam nekomu radit koupi neceho, co je nyni predrazeno a jeste x mesicu bude.
a tak to jsem ani nevěděl...![]()
za tu cenu se přece takový hadr nový koupit nedá...
opravdu mám s Aukrem jen dobré zkušenosti,ale taky jsem opatrný na to,od koho nakupuju...
no a to Ulož.to a kvalitu filmů snad nebudem řešit tady![]()
Musí hlásit a pravidelně bonzovat aktivity? Zajímavé. Je vám jasné, že to je na úrovni domovní prohlídky? Už se u vás stavovali osobně, nebo je teprv čekáte?
o každém uživateli internetu musí jeho poskytovatel uvádět informace o jeho aktivitách-download,upload atd
naštěstí jsem pro PČR celkem průměrný uživatel![]()
No ale odkud máte, že MUSÍ uvádět atd?
doplněno 13.01.12 13:19:Ach jo, to je hovor jak rozprávka. Od koho to má poskytovatel? Kdo a na základě čeho mu tu povinnost ukládá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.