Nejste přihlášen/a.
Ahojky všem,
chci Vás poprosit o radu. Mám problém instalací webové kamery na program windows7. Jedná se o kameru Logitech QuickCam® Sphere, na stránkách Logitechu jsem si našla přímo instalaci na windows 7, jenže při vkládání kamery do usb mi to stále kameru nepřijímá. Můžete mi prosím poradit jaký program mám instalovat, aby se mi kamera rozjela. Děkuji Marketa
Já jen s trochou do mlýna.Mě se nestalo,že by mi W7 nějakou kameru odmítla.U té kamery nebylo Cd?I když W7 si stáhne ovladače sama...Zkusila jste i jiné USB?Je pravda,že může jít o šunt.Ale mám Logitech klávesnici,bezdrát myš a super...Třeba zkusit v jiném PC,to by nešlo?
doplněno 11.01.12 23:15: A už se mi stalo,že ovladače na 7 nefungovaly a na Vistu to rozjely...Ale to bylo na notebooku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.