Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam v pocitaci grafiku ati radeon x1950gt, na ktere jsem uz nerozjel hry jako napr nfs shift, call of duty black ops se mi taky sekal. Muzete mi doporucit nejakou atikartu nejspis rady HD? Zarazi me parametr propustnost pametove sbernice, ta stara moje ma 256 bit a ty novy HD maji jen 128bit, proc? Dekuji. Jeste pokud jde o cenu te nove karty tak kolem 1500kč, chci si zahrat novejsi hry,diky.
Hele moc diky, takovou kartu jsem hledal, snad mi to pomuze a konecne mi nebude nic branit v hrani novych her. Kompl mam amd athlon 64 X2 Dual core 4000+ a mam 2gb ram. Snad to bude stacit. Rika se ze u windows xp jsou 4gb ram zbytecny ze ten system je nevyuzije.
Jeste bych premyslel na rozsirenim pameti minimalne na 4gb ale 6gb by bylo uplne idealnich...kde sou ty casy kdy jsem za 512mb daval 6tis ted se da koupit 4gb i za 600kc neskutecny ceny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.