Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook Express 6

Od: jancaak® odpovědí: 9 změna:

Zprávu nelze odeslat, protože server odmítl e-mailovou adresu odesílatele. Adresa odesílatele byla .../konkrétní e-mail/... Předmět Re: , Účet: ...jméno..., Server: smtp.seznam.cz, Protokol: SMTP, Odezva serveru: 550 5.7.1 Not authenticated, please use AUTH first., Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 550, Číslo chyby: 0x800CCC78

prosím víte někdo co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože používáte nejspíš SMTP server, který vyžaduje ověření. viz. obr. To, jestli je tomu skutečně tak, zjistíte u svého poskytovatele připojení. Kdo Vám nastavoval účet? Přes jaký SMTP server se snažíte odeslat emaily?

Tusim, ze u SMTP serveru od O2 je uzivetelske jmeno telefonni cislo a heslo je referencni cislo na fakture s nulou na zacatku. U T-mobile jsou tuším přihlašovací údaje jako jsou přihlašovací údaje do Můj Tmobile.

Outlook Express 6
hodnocení

internet mám přes O2

hodnocení

mám to tak trvale, že to nejde. Už jsem to tak jednou měla, byl tu pán přes počítače a za chvilku to spravil a šlo to, jenomže už to zase nejde asi čtvrt roku a leze mi to na nervy. Mám v Outlooku víc účtu, tak to potřebuju a z žádného mi nejde nic odesílat. Vždycky musím z mailu přímo. Myslím, že to bude asi to, co píše "yakub". Kde mám tu tabulku najít? Kluci jsou na to šikovnější, já se v tom nevyznám. o:(

doplněno 11.01.12 14:22:

a účty mám přes seznam jinak to nastavení účtů mám přesně podle návodu

Spusťte Outlook a z nabídky vyberte Nástroje -> účty. Otevře se nové okno, kde se přesuňte na záložku Pošta. Zde označte svůj poštovní účet , který chcete změnit a stiskněte tlačítko Vlastnosti. Otevře se nové okno, kde se přepněte na záložku Servery. Zde už uvidíte tlačítko Nastavení u serveru odchozí pošty. To je to, co hledáte ... viz obr.

Outlook Express 6 #2

omyl :) spletl jsem si obrázek :) zde je ten správný

Outlook Express 6 #3
mireczek*

jen doplním

u odchozí pošta (smtp) doplnit smtp.o2isp.cz

název účtu a heslo vám mělo poslat O2 na mail, když jste si službu zřizovala (mail o aktivaci služby) nebo pro sdělení těchto údajů zavolejte na linku 800 184 084 nebo použijte formulář na webu o2.cz/...

takto to nastavte u všech svých účtů

hodnocení

nejdou mi vůbec posílat žádné e-maily přes outlook /přeposílat i normálně/. Furt to píše tuhle chybu

ahasver4*
hodnocení

0x

driverzone.cz/...

Zkuste nastavit podle tohoto,snad to půjde...

doplněno 11.01.12 23:06:

Já ho přestal používat už dávno.Dnes,na nově nainstalovaném OS,jsem si ho znovu nastavil,přesně podle tohohle návodu a jede.Jste si jistá,že to máte vážně přesně nastavené?Nevidím jediný důvod proč by to nemělo jít,pouze ten,že je chyba v nastavení...

mirek333*
hodnocení

0x

PRvní co bych udělal, je počkat, chyba může být i na straně poskytovatele připojení, emailového konta apod.

Druhé co mě napadá je, že adresa je na tzv. černém seznamu (blacklist), protože z ní chodily spamy apod.

Osobně mám nejlepší zkušenosti se SMTP serverem googlu (smtp.gmail.com), je ale potřeba mít gmail konto. Pošle mi poštu např. i přes wifi hotspot, který často používám a který má asi bloknutý port 25. Gmail je zabezpečený a používá port 465 nebo 587.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]