Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit nebo vysvětlit, proč když najedu na Youtube, mi vždycky PC zamrzne a nejde s tím nic udělat. Jedině musím dát ctrl alt del a tak to znovu rozjet ale ty videa prostě vůbec nejdou spustit a jedná se jen o videa z YT. Neví někdo čím by to mohlo být? Děkuji za jakoukoliv radu
Máte nainstalovaný Adobe flash player? stahuj.centrum.cz/...
Jen zkouším možnosti...
doplněno 10.01.12 23:49:Podívejte se zda Vám je neblokuje Váš firewall...
doplněno 10.01.12 23:53: Všechno je tady,tedy skoro všechno...
A když už jsem v tom...Zaktualizovat prohlížeč...A už dám pokoj...
hehe děkuji moc za vyčerpávající odpovědi...všechno vyzkouším a dám vědět.
tak videa stále blokují počítač. Všechno jede uplně v pořádku jenom ta videa nejdou přehrát. Kolikrát jede jen zvuk toho videa ale obraz se sekne a už potom nehnu vůbec s ničím :-/
Už jsem si všiml dole...To je mi líto,já Lišku nepoužívám a tak s ní nemám zkušenost.Snad ještě nainstalujte kodeky,jinak fakt nevím...V IE 9 a Chromu to nedělá...Jestli nepomohou kodeky tak budete muset počkat na yakub...On to zvládne,při jeho znalostech...Tak ať se zadaří!
kodeky už taky mám jsem z toho zoufalá...kdesy jsem četla že to snad způsobuje trojský kůň...tak doufám že ne, nedávno mě tu postrašil
pročetla jsem už kdeco tak budu spoléhat na yakuba... každopádně moc děkuji za snahu a ochotu!
Tak to projeďte tímhle,chytí to každou potvoru!
Chyba,tímhle...
A nemáte za co děkovat,zklamal jsem...
A teď jsem si všiml,co píše dzordz,to je taky řešení,nechat to vykysat...Někdy opravdu člověk nezná řešení a ono se nějakým záhadným způsobem najde samo...Možná to spraví nějaká aktualizace,bůh ví...
V tom je svět PC kouzelný...
Jaký používáte prohlížeč? Nebo se to stává u všech?
U Mozily Firefox bych to viděl rozhodně na chybu plugin-container.exe
To je nový výmysl vývojářů Mozilly. Oddělili běh pluginu (doplňku) pro zpracování Adobe Flash objektů, aby běžel samostatně (nezávisle na procestu firefox.exe) a tudíž, aby při pádu tohoto doplňku spadnul jen on a neohrozil rozpracovanou práci v ostatních oknech. Určitě už jste někdy viděla na stránce toto ( viz obr)
Jenomže ... ten doplněk někdy nefunguje zrovna nejlépe. Takže jej pokusně prozatím vypneme.
Do adresního řádku mozilly (místo www.seznam.cz) napište about:config - myslím, že poprvé se zobrazí nějaký varovný nápis o tom, že je to nebezpečné a děláte to na vlastní nebezpečí. Potvrdit a zobrazí se "střeva" firefoxu ... do vyhledávacího políčka označené "filtr" napište ipc.plugins.enabled . Mělo by vám to najít jeden. Na ten dvakrát poklikejte. Jeho hodnota by se měla změnit z TRUE na FALSE (nebude se spouštět). Nyní firefox vypněte ... zapněte a zkuste ten youtube
no to vypadá že by to mohlo být ono V životě by mě teda nenapadlo že se budu hrabat ve střevech firefoxu ale tak snad to bude už běžet v pohodě
Ale po prvé mi to asi 3 x spadlo a musela jsem pokaždé restartovat pc, tak uvidíme, teď už videa hlavně běží tak jak mají.
Takže moc děkuji za radu, určitě pomohla nejen mě, jste zlatý!
Mně a jednomu kámošovi se to dříve (tak rok a půl zpátky) stávalo taky, jemu v seamonkey pokaždé, mně ve firefoxu občas. Mohl za to flash, který se prostě zasekl, někdy zůstalo bílé místo, hrál jen zvuk a záložka prohlížeče šla normálně načíst znova, jindy se to hryzlo a muselo shodit přes správce. Napodruhé ta stránka už většinou šla. Řešení jsme žádné nenašli, u mě to pak po čase samo přestalo, ale důvod nebo souvislost neznám. Taky by mě to zajímalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.