Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Načítanie dát z HDD

Od: vatik odpovědí: 4 změna:

Mam taký problém s HDD. Mal som zapozičaný externý HDD 1,5T s externym napájaním zo siete. Tento HDD bol zaplnený asi 700GB filmov. Dodal som tam ešte nieaké filmy. Teraz však sa kamarátovy ,od ktorého som mal HDD zapožíčaný, po napojení na domáce kino, filmy nezobrazujú. Ani tie ktore tam pred tým mal. Ukazuje mu len prázdne adresáre. Pred tým mu to fungovalo a filmy pozeral len cez domáce kino. Po napojení HDD na Pc všetko funkuje. Ako by sa tento problém dal vyriešiť bez formatovania HDD a akejkoľvek straty dát?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

finch
hodnocení

0x

Neprevedl ten disk nekdo z FAT32 na NTFS?

To by o ta data přišel...

ahasver4*
hodnocení

0x

Takže to kino ty Vámi přidané filmy taky nevidí?Díval jste se v jakém formátu jsou ty původní?A v jakém formátu jsou ty co jste přidal?Při náhrávání,neptal se Vás ten disk na něco?Já kino nemám ale není v jeho nastavení někde cosi o tom jaké formáty přehraje?Překontrolujte jestli nedošlo k nějaké změně při tom Vašem nahrávání...

hodnocení

0x

A připujuje HDD rovnou k domácímu kinu, nebo připojuje disk přes DLNA server?

Protože mě dělá někdy to samé. Načte složky, ale už ne multimedialni soubory. Netuším, kdy k tomu vzniká a jak, ale nerozběhal jsem to nikdy jinak než přeinstalací software. Asi budu muset vyzkoušet nějaký jiný dlna server.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]