Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení externího disku

Od: karo* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer.

PC mě nepřijme externí disk.Na jiném PC vše v pořádku.Když zapojím fotoaparát-v pořádku. Jsem s toho mimo.Dík za případnou radu.karo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

USB? zkus jine USB, restart počítače pokud nepomuže tak správce zařízení tam najdi ten disk jestli je dobre nainstalovany a povoleny.

cinematic*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o starší počítač a ten USB disk je 2.5" (tedy bez externího zdroje) pak může být problém v nedostatečném napájení disku.

tomas11*
hodnocení

0x

Ještě bych zkusil po zapojení do USB Pc vypnout a znovu zapnout, pozor néé jenom restart!

Toto samé se mi děje s fleschkou která je přeformátována na NTFS.,jinak se mi též nenačte.

mirek333*
hodnocení

0x

Mě dělal problémy disk, který jsem připojoval přes USB prodlužku. Bez ní to jelo OK. Tzn. asi došlo k úbytku napětí vinou velké délky kabelu. Jednalo se o externí disk 2.5 IDE 20 GB, který byl strčený do krabičky/ redukce IDE->USB.

ahasver4*
hodnocení

0x

Někdy to provede pokud je disk odebrán bez pomocí nástroje Bezpečně odebrat.Stokrát nic a jednou se to stane.Většinou pomůže restart.Nechal bych ho zapojený a restartnul PC.Třeba se chytí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]