Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění ikony

Od: reno* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nejde mě odstranit ikona ze spodní lišty, jde jen exit ale po spuštění pc se objeví zase. Zkoušel jsem odemčít panel a skusit ji přetáhnout , potom cc cleanerem, nebo vyhledat v pc a smazat zbytek programu ale nic nepomohlo.

Odstranění ikony

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Postupujte podle obrázku.. mělo by to pomoci.

Odstranění ikony #2
reno*
hodnocení

Mám pocit že mezi programy po startu není ( když najedu z kurzorem k ikoně hlásí se jako camera tunersoft.com)

log z cccleaner Ano HKCU:Run Advanced SystemCare 4 "C:Program FilesIObitAdvanced SystemCare 4ASCTray.exe"
Ano HKCU:Run CTSTray C:Program FilesCTSTrayCTSTray.exe
Ano HKCU:Run OfficeSyncProcess "C:Program FilesMicrosoft OfficeOffice14MSOSYNC.EXE"
Ano HKCU:Run RocketDock "C:Program FilesRocketDockRocketDock.exe"
Ano HKCU:Run Seznam Postak "C:Program FilesSeznam.czpostak.exe" -s
Ano HKCU:Run Sidebar C:Program FilesWindows Sidebarsidebar.exe /autoRun
Ano HKCU:Run Skype "C:Program FilesSkypePhoneSkype.exe" /nosplash /minimized
Ano HKCU:Run SUPERAntiSpyware C:Program FilesSUPERAntiSpywareSUPERAntiSpyware.exe
Ano HKLM:Run AdobeAAMUpdater-1.0 "C:Program FilesCommon FilesAdobeOOBEPDAppUWAUpdaterStartupUtility.exe"
Ano HKLM:Run avast "C:Program FilesAVAST SoftwareAvastavastUI.exe" /nogui
Ano HKLM:Run BCSSync "C:Program FilesMicrosoft OfficeOffice14BCSSync.exe" /DelayServices
Ano HKLM:Run snpstd3 C:Windowsvsnpstd3.exe
Ano HKLM:Run SunJavaUpdateSched "C:Program FilesCommon FilesJavaJava Updatejusched.exe"
Ano HKLM:Run SwitchBoard C:Program FilesCommon FilesAdobeSwitchBoardSwitchBoard.exe
Ano HKLM:Run UnlockerAssistant "C:Program FilesUnlockerUnlockerAssistant.exe" -H

Odstranění ikony #3

Řekl bych že je to hned druhý řádek: HKCU:Run CTSTray C:Program FilesCTSTrayCTSTray.exe
camera tunersoft = CTS
Zkuste to nejdřív zkontrolovat v té složce

reno*
hodnocení

Dík mistři za rady :) pepr *palec**hej*

reno*
hodnocení

pokračování

Odstranění ikony #4

hodnocení

0x

Já bych ten program hned nemazal, když nevím, k čemu je. Třeba by se někdy mohl hodit.

Pokud Váš problém ještě trvá víte, co je zač, klikněte "start" pak si najděte "otevřít", objeví se okénko s příkazovým řádkem. Tam napište "MSCONFIG" (bez těch úvozovek). Pak klikněte na záložku "po startu" (druhá zleva) a tam zrušte zaškrtnutí u příslušného programu.

reno*
hodnocení

Už jsem to vymazal .. byl to nějaký program na web kamery ve světě který se moc neosvědčil :)

No tak pokud přesně víte, k čemu ten program byl a že ho nechcete, je jeho odinstalování nejlepší řešení. Mám plný PC programů o kterých nevím, k čemu jsou, ale právě proto, že to nevím, netroufám si je smazat:(.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]