Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý youtube

Od: nepoviiim odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi,mám internet od O2 s rychlosti 20 mb/s. Ale video na youtube v 1080p se mi načítá hrozně pomalu,nemá někdo stejný problém,popřípadě,jak ho řešil? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Jakou máš reálnou rychlost připojení? - těch 20 Mb je max...

o2.cz/...

doplněno 23.01.13 19:02:

Ok - takže rychlost je dostatečná ažaž... ;)

Zkus jiný prohlížeč, Chrome se - pokud jde i videa, netěší zrovna dobré pověsti...

nepoviiim
hodnocení

Ping:26ms
Down:20 mb/s
Up:2 mb/s .. Jak jsem říkala. (mimochodem používám Google Chrome)

praivo*

Tak Ctrl+V ještě jednou:

Chrome poslední dobou nějak blbne. Zkus jemu podobný Iron, v něm by to mohlo jít (mimochodem, tenhle prohlížeč nezatěžuje systém Google Updaterem, neodesílá data Googlu... kompletní přehled rozdílů zde). A jestli to v něm půjde, tak si ho nech místo GC, myslím, že kromě ikony a názvu nepoznáš rozdíl (má stejné jádro).

hodnocení

0x

Google teď posledních pár týdnů ne-li měsíců šachuje s youtube a stahuje se pomalu kde co kde komu, pokud si to chceš ověřit rychlost v reálu tak v tom chrome jdi http://vimeo.com/ tam jsou také videa ve vysokém rozlišení a narozdíl od youtube jsem u nich v životě nezažil problém s downloadem videa... ono celkově jsou tam pouze HD videa a to velmi kvalitní(myšleno obsahem).

kangaroo*
hodnocení

0x

Ten Adobe Flashplayer máš aktuální? Seká se to i když necháš s pauzou trochu nahrát dopředu a pak teprve pustíš? Taky zkus to video stáhnout celý na disk flv/mp4 Firefox třeba DownloadHelper a pak ho přehrát z místního disku a pokud půjde plynule , tak to bude na lince. Možná by neškodilo i v routeru povolit tzv. media QoS broadband, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]