Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna nenačte novou cartridge

Od: ondra1* odpovědí: 4 změna:
Tiskarna HP mi nenacte cernou cartridge?Cim to muze byt?Mohlo by to byt i poskozenou snimaci elektronikou (kontakty) na cartridgi?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Může to být vada v kontaktech a to na obou stranách, tedy jak na straně cartridge, tak i na straně tiskárny. Pozor tak na kompatibilitu náhradních cartridge od jiného než originálního výrobce.

hodnocení

0x
Musíš mít cartridge která je tiskárnou podporovaná- kupuj podle označení- h10010.www1.hp.com/...
Jiná ti tam sice sedne,ale nemusí mít kontakty tak jako ta podporovaná.
Jinak pokračuj to co Spider...

jvag*
hodnocení

0x

Tak me nenacitala HP tiskarna originalni kartrige, kdyz byla totalne prazdna a asi i zaschla.

Proste blikala cervena kontrolka a hotovo.

Dal jsem jinou (neoriginalni) a bylo to v pohode.

K tomu mam jeste zkusenost s jinou neoriginalni, kterou to take nenacetlo neb byla opet stara (poslali mi starou kartrige jako novou, jiz rok po dobe spotreby tj. cca 3-4 roky celkem starou), no a jednoduse jsem ji poslal zpet s reklamaci.

Rada: Kup si jinou kartrige a zkus zda tiskarna funguje.

Kontakty na strane kartgige jsou videt, takze bys videl kdyby bylo neco spatne, pokud pujde nova, tak je chyba jednoznacne v te stare a bud ji muzes reklamovat jako ja, nebo vyhodit.

hodnocení

0x
Ondro nezakládej nové otázky když ani tady tuhle ani tu novou jsi nenapsal pořádně- neřeknem ti cenu páč náplní je X do X tiskáren kterou jsi nám zatajil. Koukni jaká náplň tam patří a podle označení ji najdeš na relativně kterémkoliv eschopu s pc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]