Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký na to zvolit program?

Od: ramirez* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

poraďte mi prosím, jakým způsobem udělat, že "vytáhnu"z obrázku jen jeden předmět a u něj si pak třeba zvolím jiné pozadí, no vysvětlit mi to moc nejde, tak to radši uvedu na příkladu *smich*

Originál: nd02.jxs.cz/...

" Po úpravě": images.wikia.com/...

Hlavně mě tedy zajímá, v jakém (nejlépe free) programu se to dá udělat a pak aspoň zběžný návod.

Díky moc všem za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak pokud to má být free, tak asi GIMP.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Téměř jakýkoli grafický editor. Já používám PhotoFiltre. Ale není to tak jednoduché, jde o to si s tím vyhrát a pečlivě vybrat. Výběr se pak zkopíruje do jiného obrázku. Je to prostě piplačka.

ramirez*
hodnocení

jenyk, ladinpraha:

Díky za typ, PhotoFiltre znám a používám, ale tam konkrétně tato funkce tuším není, teď jsem zkoušel ten Gimp a vypadá to zajímavě, už jsem si s tím trošku pohrál a bude to asi ono *palec*

Ještě jednou díky.

Hlavně nepočítej, že někde klikneš a objekt na fotce se ti sám vyřízne, je to někdy fakt piplačka, pokud tedy se s tím vyříznutím nepočítá už při focení a nepoužije se zelený pozadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]