Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli neznáte nějakou internetovou stránku, kde si můžu bezplatně stáhnout Powerpoint, nejlépe verzi 2007. Jestli ano, napište mi odkaz do komentářů, prosím.
Děkuji ![]()
Zdarma si ho můžete stáhnout třeba zde: microsoft.com/... (je pouze ale na 60 dní a je to verze 2010). tady je kdyžtak verze 2007: vselegalne.cz/...
Pokud chcete nějaký program na prezentace, který je zdarma, stáhněte a nainstalujte si OpenOffice nebo LibreOffice, případně IBM Lotus Symphony nebo Kingsoft Office Suite.
Já mám OpenOffice a jsem spokojen je to klasický kancelářský balík v češtině a zdarma podpora automatické opravy slov (když si do něj stáhnete knihovnu tak i to v češtině) a download ZDE na té stránce je i ta česká knihovna ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.