Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk jde, video je zpomalené

Od: sofrma* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tím že když se dívám na internetu na videa tak zvuk jde vpohodě ale video se přehrává jako by bylo zpomalené a když ho stopnu tak video pokračuje pomalu dále beze zvuku prosím o radu Diky

Jo a používám Chrome

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Zkus použít jiný prohlížeč - jinak by mohlo jít o problém s výkonností počítače...

doplněno 23.01.13 18:33:

I na takové ´stařence´ by videa měla chodit bez problému, v připojení problémnebude (to by se trhaně přehrával i zvuk)...

Zkus pecko vyčistit Ccleanerem (může být zpomalené balastem), stáhnout lze odsud - slunecnice.cz/... ...

doplněno 23.01.13 18:40:

Ano - reinstalace je taky způsob, jak se zbytečností zbavit... Akorát tvá dýl, než promazání čističem... ;)

sofrma*
hodnocení

system:Windows xp

RAM:1gb

Procesor:1.5Ghz

Graf.karta:Nvidia geforce 6600gt 128mb

A nevíš co bych tady měl vyměnit?

Připojení Wifi TP-LINK wn321g,wifi signál:Velmi dobry(4)

sofrma*
hodnocení

No právě že je problém i po přeintalaci:Měl jsem windows 7 ultimate a tak jsem ho z bootovacího cd naintaloval znova a po intalaci všech ovladačů problém přetrvával a tak jsem ho přeinstaloval na xp a FURT NIC

hodnocení

0x

Mam stejnej problem. Brzy udelam po nekolika letech preinstalaci WIN a bude klid.

gumidek*
hodnocení

0x

Ten samí problém na Pentium III 866MHz.

Pokud mám IE 8 a adobe flash, tak mi to běží krásně plynule (zvuk i obraz).

Pokud dám Mozilu a flash, tak okamžitě se obraz trhá a kousá.

wieszak

jóóó Pentium III to už jsou dost staré procesory ;) Tam se asi s tím nedá dělat nic. Jestli se nepletu, tak má jenom jedno jádro a to asi toho v dnešní době už moc neutáhne ;) zvláště Mozillu, která je náročnější než IE ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]