Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač zužený obraz

Od: korina* odpovědí: 4 změna:

prosím o radu . Každý den si zapínám počítač , vše je bez problémů, mám svých pár webů na které denně chodím . Od včera mám malý problém na webu Tchibo se mi natolik zuží obraz tak na7 cm. a nelze to přečíst.at se snažím jak chci nerozšíří se to. Upoutávka dobrý a at kliknu na co koliv hned je z toho nudle. štve mne to , nikdo nemá čas se mi na to mrknout.co s tím? díky KOrina

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A písmenka jsou taky malá? Jestliže ano, tak podrž Levý CTRL na klávesnici a NumLock 0.

doplněno 14.02.13 18:39:

Tak podrž ten CTRL a pak zatoč kolečkem na myši.

korina*
hodnocení

Snažím se přidržet ctrl a to druhé s tím si nevím rady omlouvám se ale nikde to tady nevidím, nejsem tak dobrá v počítačích

korina*
hodnocení

no hurá tak jednoduché , děkuji už je to dobrý Korina

mowla*
hodnocení

0x

Zobrazení na Tchibo.cz je zcela OK - zkus použít jiný browser (jaký používáš běžně?). Příp. na jakém OS?

doplněno 14.02.13 18:39:

Tak zkus zmáčknout CTRL a zarolovat kolečkem myši (nebo posunout prst na ´posuvníku´ touchpadu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]