Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restarty a problém s monitorem

Od: tr odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám problém se svým starším počítačem.
Jedná se o AMD Athlon 2200+ XP na 1.93GHz, deska PC Chips,RAM 1 GB(2x512), HDD 40 a 160 GB(Seagate a WD),grafika TNT Riva 64 MB, zdroj LC Power 350 a monitor Goldstar CRT Studioworks 56m.
Popis problému:
Občas se stávalo a teď se stává již častěji, že po zapnutí pc nenaběhne monitor a je potřeba restartovat pc. Další problém je, že se pc samovolně občas restartuje a to jak při zatížení, tak i skoro v naprostém klidu.
Testoval jsem paměti na chyby, něajké tam jsou, ale není to tak zas hrozné. Vir v pc by neměl být, několikrát projeto antiviry, různých typů.
Neví někdo čím by to mohlo být? Zdrojem, pamětí, či něčím jiným?
Pc se nijak nepřehřívá, vše je ukázkově chlazeno a vyčištěno.
Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x
Paměti by měly být bez chyb.Zkusil bych i jinou grafiku.Jinak jak to vidím,nové PC by se hodilo...Asi to má za sebou.doplněno 09.01.12 11:29: Já vím,že je to stručné a moc řešení nenabízí ale z tohohle asi dělo už neuděláte...doplněno 09.01.12 11:51: Ještě můžete projet ty disky nějakým nástrojem od výrobce aby jste zjistil jak na tom jsou...doplněno 10.01.12 00:34:Testoval jsem paměti na chyby, něajké tam jsou, ale není to tak zas hrozné. ..A jak hrozné by to mělo být,aby jste je vyměnil?..:)

kámoš měl podobný problém pak se zjistilo že to delaly špatné RAMky

návrh dva utáhne to ten zdroj?

hodnocení

0x

Zkusil bych preinstalovat :)

jo to je řešení 99,999999999999999999999999...% problémů xDD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]