Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook ze zastavárny vs heslo

Od: helle22 odpovědí: 7 změna:

Prosim o pomoc koupila jsem si notebook ze zastavy zapla jsem ho sel normlne a ted jsem ho vypla a chce to po me system vas nemohl prihlasit. Ujistete se ze uzivatelske jmeno a domena jsou spravne pote znovu zadejte heslo . Musite zpravne pouzit mala a velka pismena. Je mozne instalovat nove heslo a prihlasovaci jmeno. Prosim o odpovedi. Da se s tim vubec jeste neco delat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Musíš znát uživatelské jméno a heslo k němu - pokud je neznáš (zkus se případně zeptat prodejce), nezbude ti, než reinstalovat Win...

au1

heslo se dá celkem jednoduše zresetovat, minimálně pro lokálního admina, pomocí softu na Hiren boot CD. Myslím,že se to jmenuje Active Password Changer. Pak není problém se do woken přihlásit jako admin a vytvořit si nový účet.

helle22
hodnocení

To je jako nejaky cd nebo se to da stahnout i ze slunecnice ja mam prave notebook 10, 1 a ten cd nema

au1

tak buďto sehnat USB mechaniku, nebo to dát na USB flešku, a nabootovat z ní... stáhnout se to dá na slunečnici, třeba zde slunecnice.cz/...

helle22
hodnocení

A nahodim tu ten flesch disk normalne nebo to musim nekde prepnout nebo nekde nahodit aby se mi to ukazalo.

praivo*

Stáhni si LiLi USB Creator a postupuj podle návodu. ISO ke stažení vyber Hiren's Boot CD.

helle22
hodnocení

A jak se to nabootuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]