Nejste přihlášen/a.
Prosim o pomoc koupila jsem si notebook ze zastavy zapla jsem ho sel normlne a ted jsem ho vypla a chce to po me system vas nemohl prihlasit. Ujistete se ze uzivatelske jmeno a domena jsou spravne pote znovu zadejte heslo . Musite zpravne pouzit mala a velka pismena. Je mozne instalovat nove heslo a prihlasovaci jmeno. Prosim o odpovedi. Da se s tim vubec jeste neco delat.
Musíš znát uživatelské jméno a heslo k němu - pokud je neznáš (zkus se případně zeptat prodejce), nezbude ti, než reinstalovat Win...
heslo se dá celkem jednoduše zresetovat, minimálně pro lokálního admina, pomocí softu na Hiren boot CD. Myslím,že se to jmenuje Active Password Changer. Pak není problém se do woken přihlásit jako admin a vytvořit si nový účet.
To je jako nejaky cd nebo se to da stahnout i ze slunecnice ja mam prave notebook 10, 1 a ten cd nema
tak buďto sehnat USB mechaniku, nebo to dát na USB flešku, a nabootovat z ní... stáhnout se to dá na slunečnici, třeba zde slunecnice.cz/...
A nahodim tu ten flesch disk normalne nebo to musim nekde prepnout nebo nekde nahodit aby se mi to ukazalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.