Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam mi ztratil maily?

Od: tvrdyjar odpovědí: 4 změna:

Používám prohlížeč "Seznam" a v něm přijímám i odesílám e-maily. Dnes jsem zjistil, že v Doručené poště není žádný doručený e-mail. Všechny e-maly od r. 2008 jsou pryč. Nevím jak a kam se ztratily. Je možné je někde obnovit? Děkuji za radu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Kdysi jsem je zkoušel obnovit Recuvou ale vyšlo to jen u pát mailíků... slunecnice.cz/...

doplněno 08.01.12 22:28:

A z Doručené pošty se maily normálně neztrácí...Vidím to na zásah někoho nepovolaného...Třeba zapomenuté odhlášení...:)

doplněno 08.01.12 22:30:

Teda,je pravda,že se mi teď párkrát objevilo,že Seznam nestihl načíst moje maily,jestli to náhodou u Vás taky nestíhá...:)

hop®
hodnocení

0x

Zkuste počkat, pravděpadobně chyba SEZNAMu, snad poskytovatel data obnoví sám. Mimochodem, z mnoha různých důvodů tento server (nejen) jako pošťáka nepoužívám...

lukaspaiskr
hodnocení

0x
Dobrý den, mám problém Stream.cz mi bez upozornění zrušil e-mail schránku. I já tak alarmoval backoffice a helpdesk. Tak doufám, že vy to budete mít snadší, ale pokud to nepůjde řešte to podobně.

buss
hodnocení

0x

Pokud je nepoužívíte pošťáka, nestahujete tak je má Seznam, Prostě se to může stát... technika, počkejte..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]