Nejste přihlášen/a.
Už potřetí se mi stalo, že za běhu PC je z ničeho nic odstraněn oddíl D, který v tu chvíli není ani aktivně využíván. Nedojde k naformátování, nýbrž odstranění oddílu. Posledně se mi data podařilo zachránit naformátováním bez souborového systému a "vycucnutím" dat přes program getdataback, ale teď po asi 14 dnech se za běhu opět odstranil oddíl. Je zajímavé že další dva oddíly totožného fyzického disku zůstávají nepoškozeny, netuší někdo čím by to ,mohlo být?
Zvláštní... Když ho nevidíte, zkoušíte restartovat počítač a kouknout se zase?
Já bych to viděl asi na nějaký virus, nenapadá mě nic jinýho.
Takže doporučuju udělat kontrolu antivirovým a antispyware programem.
Antivirový program snad máte, pokud ne, tak nainstalujte si třeba avast! Free nebo Microsoft Security Essentials.
Antispyware snad máte taky, pokud ne, tak si nainstalujte třeba SUPERAntispyware nebo Spybot Search&Destroy. Ve Windows Vista a WIndows 7 je zabudovaný antispyware Windows Defender. Spustíte ho v Ovládacích panelech. Pravidelně antivir a antispyware aktualizujte (není-li možno nastavit automatické aktualizace). Před každou kontrolou počítače doporučuji ručně zkontrolovat aktualiazce.
Můžete zkusit i počítač (pro jistotu) zkontrolovat online scannerem ESET Onlien Scanner nebo BitDefender Online Scanner. Online scannery důrazně doporučju spouštět v Internet Exploreru. Většinou to vyžaduje řada takových nástrojů.
Doporučuju sem vložit i log z programu HijackThis.
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → trendmicro.com/... a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.