Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrom - data

Od: rep odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

na jednom webu jsem četl seznam prohlížečů a tam byl i Google chrom.

Google chrome - internetový prohlížeč. Jádro webkit. Nwdoporučuji - Chrom odesílá data!

Jaké data odesílá? A kam?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Já ho zase doporučuji.Copak to bylo za web kde jste to četl?Už jsem četl spoustu nesmyslů:)Vyzkoušejte a uvidíte...

doplněno 08.01.12 21:05:

Mozektevidi.cz?Tak to mi stačí.:)

doplněno 08.01.12 22:04:

Jenom proboha nic nestahujte z Mozektevidi.cz!Poukázka na chycení viru!:)

rep
hodnocení

Megatest 10 prohlížečů na Extra Windows:

extrawindows.cnews.cz/...

Na závěr testu verdikt:

Určit absolutního vítěze je prakticky nemožné, protože určitý typ stránek zpracuje rychleji jeden prohlížeč, jenže jiný druh webu mu už sednout nemusí. Ostatně, rozdíly mezi prohlížeči jsou opravdu těžko rozeznatelné. Důležitějším kritériem při volbě browseru by měla být funkční výbava.

bena*
hodnocení

0x

Já ho taky nedoporučuju, protože se šíří jako adware a je to asi jako předváděčka - zázračný produkt a ve finále nic moc... ještě že za něj nechtějí peníze :D

Nevím, jak je to s odesíláním dat, ale pokud to je pravda, tak to asi odesílá do googlu a ten pak "servíruje reklamy na míru" - přiklad - chodíte na stránky o počítačích, tak google bude v rámci reklam Vaší IP adrese zobrazovat spíše reklamy týkajících se počítačů... Berte to ale s rezervou, nevím, ajk přesně mají udělaný systém.

Jádro Webkit špatné není, google, teď nevím, jeslti ukradl nebo převzal od Apple a jeho prohlížeče Safari.

Pokud pořádný prohlížeč, tak doporučím Operu nebo Internet Explorer 9. Případně firefox.

rep
hodnocení

Ještě se chci zeptat na jinou věc. Pomocí truecrypt jsem vytvořil kontejner s šifrováním Serpent-Twofish-AES. Je to dobrá šifra, než třebas samotné AES?

bena*

Truecrypt má vynikající šifrování. Ten Serpent-Twofish-AES je vlastně algorytmus AES+Serpent+Twowish... Teoreticky by to měl být lepší, ale já se šifrováním až tolik zkušenostíá nemám. Nicméně "obyčejné" AES je opravdu dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]