Nejste přihlášen/a.
Zdravím experty.Múj problém spočívá v tom,že přesto že jsem na internetu přihlášen trvale,po každém vypnutí PC a následném zapnutí,se musím přihlašovat znovu.Tento jev se objevuje poslední dobou,dříve jsem zůstával přihlášený i po vypnutí PC.Mělo by to být nastavením,ale kde?Díky za info.
Pokud používáte nějaký program na čištění disku, tak Vám automaticky maže cookies ve kterých je uložené trvalé přihlášení.
Jinak nevím, co používáte za internetový prohlížeč.
Pokud Interent Explorer, koukněte se do Možností internetu na záložku Upřesnit a úplně dolů, jeslti tam nemáte zaškrtnuto Po ukončení vysypat složku Temporary internet Files a nebo na záložku Obecné, zda-li nemáte zaškrtnuto Odstranit historii procházení při ukončení. Pokud ano, tak odškrtnout a mělo by to být v pořádku.
Položky v internetu Exploreru zaškrknuté nejsou takže tím to nebude.Ve svém dotazu jsem zapomněl uvést,že se tak děje jen občas.Dám si tedy pozor na CCleaner,který používám. Jinak díky.
Já bych z toho nepodezíral CCleaner.Taky se mi to občas stane.Jestli to nebude nějaká chyba IE...Ale jaká,to fakt nevím...
chyba je už jen to že se IE používá... Doporučuji google chrome, rychlejší, kvalitnější, přehlednější, prostě celkově lepší...
Pokud se používá IE6, případně IE7, tak to chyba je. Ale určitě IE9, případně IE8 používat chyba není.
Jinak bych byl dost opatrný s tím rychlejší. Známý test SunSpider (testuje JavaScript) označil jako vítěze IE9. A tento výsledek se dá považovat za spolehlivý, protože dnešní internet je samý javascript... Navíc ty rozdíly jsou opravdu v tak malých řádech, že to je prakticky nepotřehnutelné. Navíc IE9 narozdíl od ostatních prohlížečů má úplnou hardwarovou akceleraci. A to už je trošičku znát...
A rychlejší z jiného soudku - třeba Akcelerátory - to má snad pouze IE (nikde jsem to zatím neviděl) - označím myší nějaký text, najedu si třeba na Seznam Slovník a mám to v malém okénku přeloženo. To samé třeba vidíte nějaký název vesnice, tak se rychle podíváte, kde to vlastně je...
Kvalita - tam je to u všech nejnovějších prohlížečů snad stejné...
S tou přehledností taky opatrně - třeba při vizuálním vyhledávání když píšete text, tak Vám návrhy zobrazí snad jen IE a Opera... Navíc třeba nastavení u IE9 se mi zdá taky přehlednější (ikdyž tady jde spíše o vkus)
Ještě, abychom se vyhli problémům, tak poslední chrome, co jsem použil, byla verze 14. Sice rozdíl mezi mezi 14 a 15 bude asi takový jako rozdíl mezi 14. a 15. dílem venezuelské telenovely, takže snad k nějaké zásadní změně nedošlo. Stejnou chybu dělá i firefox. Nevím proč. Staré dobré číslování verzí bylo lepší...
A celkově lepší - to nikdy nejde říct o ničem. To má slabiny v tomhle, to zase v tomhle, atd., atd.
Teď jsem si vzpomněl na to číslování - http://semver.org/
Pravidlo devět, mám pocit, že vývojáři doplňků z toho musej bejt hodně odvázaný, když se to překopává tak často
Tak Vás tady považuji za jednu z kapacit, to na úvod.No ale mně taky ccleaner vždy, tedy po každém spuštění CC,(nastavení CC po instalaci neměním) z IE9 spolehlivě zruší přihlášení na mail,takže si myslím že to tak má býti, nebo néé? A na noťasu s IE8 také.
doplněno 09.01.12 20:12:toto jsem psal pro pro : @ahasver
doplněno 09.01.12 20:16:pochopitelně jmémo a heslo to nesmaže, stačí klep.myší.
Dlouho jsem se tak nezasmál...Kapacita...Tohle označení si tu skutečně zaslouží mnozí jiní,jen já ne..Ale to jsme si nerozuměli,já měl na mysli,že se to stává i když CCleaner nepoužiji.Nechám ho třeba týden v klidu,on se ostatně nemusí používat každý den a přesto je trvalé přihlášení někdy fuč.Proč,nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.