Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je legální nahrát na internet závod F1?

Od: vlmik odpovědí: 5 změna:

Jen by mě zajímalo, jestli je legální nahrát na internet televizní záznam z Velké ceny Formule 1?. Díky moc za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud máš s tou televizí smlouvu, která tě k tomu opravňuje, pak ano. Ale obávám se, že takovou smlouvu bys nezaplatil ani do smrti.

jimmyfloyd*

legální nelegální, já koukám na živý přenosy když se právě jedou, jakékoliv závody tak koukám živě a na internetu.

ale jinak za práva vysílat přenos se hodně slušně platí,

buss
hodnocení

0x

A jak tě vůůbec může napadnout nahrát na internet cizí dílo, viz autorský zákon. Nebo si zaplať licenci na šířeníí.

Třeba tam byl a nahrával svou videokamerou. V takovém případě /pokud to nebylo na závodech zakázáno/ to legální je.

vlmik
hodnocení

Ptal jsem se z důvodu toho, že občas nestihnu se na závod podívat v TV, tak si ho musím stáhnout z internetu. Uvažuji o koupi TV karty, tak jestli bych to tam mohl pak nahrát taky? Díky všem zaodpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]