Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zone Alarm vypnout scanning

Od: jaromir83* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, jak vypnu v ZA aby se mi NIKDY sám od sebe nespuštěl v backgroundu "ZoneAlarm Security Suite is scanning your computer". Shazuje mi to hry do windows. Sice hezký že ZA ochrání před viry ale sám mě obtěžuje mnohem vc než kdejaký virus. Jak vypnu ab ZA sám od se be se neaktualizoval a nespouštěl scany? Nejsem na ně zvědavej, rozhodně ne když hraju hry. Scan bych si rád spustil když chci já a ne když chce ZoneAlarmek. V preferences mám zaškrtlý Manual Update, ale ten scan aby se neposuštěl NIKDY sám od sebe by mě zajímalo. Děkuji za odpověď. Existuje jiný firewall/antivir v jednom (samozřejmě zadarmo), se kterým tyto problémy nejsou?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaromir83*
hodnocení

omlouvám se za neříjemný tón, já jen že tenhle problém řeším už nějaký ten měsíc a vpodstatě mi to znemožňuje pařit po netu. moje představa antiviru/firewallu (i ZA kdyby šel nastavit by mi vyhovoval-mám tu Basic free verzi) je asi taková že ho nainstaluju, při startupu se spustí, bude bránit aby se mi dostaly viry do kompu přičemž mě NIKDY nebude obtěžovat vyskakujícími okny s otázkami povolit/zakázat něco (stejně nevim co mám zaškrtnout), NIKDY se nebude sám od sebe updatovat, NIKDY nebude spouštět scan harddisku sám od sebe. Update a scan jedině na příkaz uživatele. To vše samozřejmě zadarmo, chci toho tak moc, haha:)?
jaromir83*
hodnocení

proti vyskakovacím oknům ZAlarmu mi koukám pomůže Game mod, ale co to skenování? nikde tu nevidím jak by se dalo vypnout, aby ZA nezačínal sám od sebe skenovat HDD.
Zone alarm security suite free zonealarm NEMÁ. Sice používáš free verzi ale při instalaci jsi zvolil trial toho security suite. Teda pokud nemáš Vistu a tím pádem tu úplně nejnovější verzi co neznám...
jaromir83*
hodnocení

Win XP, ne Visty
jaromir83*
hodnocení

opravdu nikdo nevíte jak vypnout v ZA to automatické scanování harddisku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]