Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle studio 15 - v čem je chyba?

Od: vcelka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

prosím o radu s menším problémem. Měla jsem Pinnacle studio 15, který začal zlobit, tak jsem ho chtěla odinstalovat, ale tady nastal problém. Nešel odinstalovat, tak jsem všechny jeho součásti jednoduše vyhodila. Že by to nějak pomohlo se ale říct nedá. Teď, když otevírám i obyčejnou složku, vyskočí mi instalace programu (třeba i 5x po sobě *sok*). Dělá to při spuštění jakéhokoliv programu, internetu nebo i dalších souborů. Prosím poraďte co mám dělat, už fakt nevím, co s tím :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkusil bych obnovu systému do data před odinstalací.Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému.Pak bych zkusil odinstalaci přes CCleaner a vyčistit systém.

slunecnice.cz/...

doplněno 08.01.12 12:48:

A pokud máte instalační disk,tak vložit a někde tam je myslím i funkce odinstalovat...Ale tím si nejsem jist,paměť slábne..:)

terop*

,,Jednoduše vyhodila"

Jestliže nainstalovaný program správně neodinstalujete ale jen vyhážete jednotlivě jeho součásti,můžete nadělat více škody než užitku.

Jde udělat to,že tento program znovu KOREKTNĚ nainstalovat a potom správně odinstalovat.Já dělám odinstalaci přes REVO-UNINSTALER a tím u většiny programů dostanu z PC všechny položky,které se k tomuto programu vztahujují.Nenaruším si s tím další soubory,ke kterým se program při instalaci navazuje.

hodnocení

0x

Všeobecně - pokud něco nejde odinstalovat, je pravděpodobné, že nějaká část programu běží (spouští se pravděpodobně při startu). Třeba tuto část najít ve Správci úloh, běžící úlohu vypnout a teprve potom odinstalovávat.

vcelka*
hodnocení

Nj, jenže všechno co jste vyjmenovali jsem zkusila a furt to dělá co to dělá *sok*. Je to záhada...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]