Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AUKRO - zrušení příhozu?

Od: blackburn* odpovědí: 12 změna:

Ahoj,

potřebuji honem pomoci, jak mohu jako prodejce na AUKRU zrušit příhoz kupujícího. Dalé by mě zajímalo jestli to může udělat i sám kupující.

Dík za rady

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mikikus*
hodnocení

0x

DD,

sám to udělat nemůžete, ale můžete zvýšit šanci přehození - tj. zrušení příhozu - pokud jste nepřihodil o minimální částku a dal jste si rezervu, tak přihoďte znovu, nejméně co jde, pak máte šanci, že Vás přehodí.

II. napsat prodejci, ale ne vždy je ochoten.

blackburn*
hodnocení

já jsem prodejce

ladinpraha*
hodnocení

0x

Bez porušení pravidel Aukra těžko. Jedině kupujícímu s hodně negativy.

doplněno 08.01.12 12:23:

Kupující musí požádat prodejce o zrušení. Ten mu může nebo nemusí vyhovět.

blackburn*
hodnocení

Počkejte,

je nějáká možnost prodejce zrušit aukci aniž by měl nějaké problémy? Opakuji, že já jsem prodejce.

doplněno 08.01.12 12:26:

Kupující mi napsala: Dobrý den, omlouvám se ale včera můj syn přihodil na Vaší aukci o telefon zájem nemám , a chci se tudíž omluvit a zeptat se jak toto vyřešíme, zda se nějak dohodneme bez nějakých problémů, pokud bych aukci vyhrála.

doplněno 08.01.12 12:27:

Prosím navigujte mě, kde je tlačítko "Zrušit příhoz"?

ladinpraha*

To záleží na kupujících, jak se k tomu postaví, co nahlásí AT a na samotném AT.

doplněno 08.01.12 12:29:

Chceš zrušit aukci nebo příhoz na ten telefon?

blackburn*
hodnocení

Co znamená prosím AT?

doplněno 08.01.12 12:29:

Chci zrušit příhoz na telefon.

ladinpraha*

Aukro team.

doplněno 08.01.12 12:30:

Tak ho zruš a do zdůvodnění napiš : zrušeno na žádost kupujícího.

blackburn*
hodnocení

Ale jak se to dá zrušit? Kde je to tlačítko "Zrušit příhoz"?

A když to prodám, kolik dělá ta daň za prodej? Říkám to zprávně?

doplněno 08.01.12 12:51:

pardon... správně

ladinpraha*

Já teď na Aukru nic nemám, takže se do téhle nabídky nedostanu. Ale máš tam zobrazeny kupující a jejich příhozy a když si na kupujícího klikneš, tak je tam někde nabídka Zrušit příhoz. Poplatky jsou v ceníku a pokud prodej jakoby proběhne a Aukro ti je započítá, tak máš možnost požádat AT o vrácení poplatků se zdůvodněním, že prodej se neuskutečnil, protože kupující přihodil omylem a dohodli jste se na zrušení tohoto obchodu. Pokud tedy ty poplatky budou stát za to žádat je zpět.

doplněno 08.01.12 12:59:

Ceník Aukra.

aukro.cz/...

doplněno 08.01.12 13:02:

Vrácení provize.

elektro.aukro.cz/...

blackburn*
hodnocení

Už jsem našel kde se dá zrušit přihození... /:Můj prodej -> Prodávám -> V okně produktu kliknout na "Extra" -> vyjede nabídka, kliknout na "Změna" a jsme tam =o)

ladinpraha*
08.01.12 13:09

*palec*

av
hodnocení

0x

Nechtěný pŕíhoz v AUKCI můžete požádat o zrušení zde: aukro.cz/...

V pravo u vaší AUKCE do které jste přihodili klikněte na modrý napis "více"kde je možnost "žádost o zrušení pŕíhozu".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]