Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuji honem pomoci, jak mohu jako prodejce na AUKRU zrušit příhoz kupujícího. Dalé by mě zajímalo jestli to může udělat i sám kupující.
Dík za rady
Počkejte,
je nějáká možnost prodejce zrušit aukci aniž by měl nějaké problémy? Opakuji, že já jsem prodejce.
doplněno 08.01.12 12:26:Kupující mi napsala: Dobrý den, omlouvám se ale včera můj syn přihodil na Vaší aukci o telefon zájem nemám , a chci se tudíž omluvit a zeptat se jak toto vyřešíme, zda se nějak dohodneme bez nějakých problémů, pokud bych aukci vyhrála.
doplněno 08.01.12 12:27:Prosím navigujte mě, kde je tlačítko "Zrušit příhoz"?
To záleží na kupujících, jak se k tomu postaví, co nahlásí AT a na samotném AT.
doplněno 08.01.12 12:29:Chceš zrušit aukci nebo příhoz na ten telefon?
Aukro team.
doplněno 08.01.12 12:30:Tak ho zruš a do zdůvodnění napiš : zrušeno na žádost kupujícího.
Ale jak se to dá zrušit? Kde je to tlačítko "Zrušit příhoz"?
A když to prodám, kolik dělá ta daň za prodej? Říkám to zprávně?
doplněno 08.01.12 12:51:pardon... správně
Já teď na Aukru nic nemám, takže se do téhle nabídky nedostanu. Ale máš tam zobrazeny kupující a jejich příhozy a když si na kupujícího klikneš, tak je tam někde nabídka Zrušit příhoz. Poplatky jsou v ceníku a pokud prodej jakoby proběhne a Aukro ti je započítá, tak máš možnost požádat AT o vrácení poplatků se zdůvodněním, že prodej se neuskutečnil, protože kupující přihodil omylem a dohodli jste se na zrušení tohoto obchodu. Pokud tedy ty poplatky budou stát za to žádat je zpět.
doplněno 08.01.12 12:59:Ceník Aukra.
doplněno 08.01.12 13:02:Vrácení provize.
Nechtěný pŕíhoz v AUKCI můžete požádat o zrušení zde: aukro.cz/...
V pravo u vaší AUKCE do které jste přihodili klikněte na modrý napis "více"kde je možnost "žádost o zrušení pŕíhozu".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.