Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koss porta pro + přehrávač?

Od: alexandr147* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den ,

prosím vás chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší přehrávač k mým sluchátkám koss porta pro? ... asi nejvíc uvažu o ipod schuffle 2gb ... co si o tom myslíte? díky za pomoc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Myslím si, že bez displeje je na dvě věci.

alexandr147*
hodnocení

nesuhlasím ... k čemu bych chtěl display? jména songů znam a display se jeno rozbije ... myslel jsem spíš zvukovou stránku

dzordz*

Jak si vyberete, co bude hrát? 2GB v 320kbps je skoro patnáct hodin, to může být přes dvě stovky písniček, ve 192kbps dvakrát tolik. To budete přepínat po jedný? U něčeho delšího se zas nepodíváte, kolik času zbývá. Za poloviční cenu by mohlo být něco mnohem lepšího, tohle je prostě další iKrám.

jarmik*
hodnocení

0x

Jaký je nejlepší, to nevím. Já mám iPod classic se 160 GB a mám tam komplet hudbu, k tomu 20 oblíbených filmů a jsem pořád na půlce kapacity. Připadá mi dobrý. Je to sice hard disk, takže riziko poruchy je. Ale zatím mi běží.

alexandr147*
hodnocení

mě spíš zajímá to aby ten přehrávač zvukovou kvalitou odpovídal zvukové reprodukci sluchátek koss porta pro

chceš co nejvyšší kvalitu? kup si kvalitní přenosný CD přehrávač, nebo jak už se psalo nade mnou, přehrávač který podporuje FLAC. Samozřejmě si v tomto formátu musíš sehnat taky hudbu... Jestli hledáš pořádný přehrávač a chceš tam cpát 128kbps MP3ky, tak je úplně jedno, jaký přehrávač použiješ... A pokud chceš opravdu špičkovou kvalitu, pořiď si gramofon ;) a myslím to vážně :)

V tom případě záleží na tom jak velká ta mp3 je.Jinak Ti bude hrát 128, 192, 320 nebo VBR. Pokud chceš využít kapacitu těchto sluchátek naplno, pořiď si přehrávač, který zvládne FLAC ) bezeztrátová komprese.www.flacprehravace.cz

mirek333*
hodnocení

0x

Osobně používám letitý iRiver iFP795 s 1GB paměti. Mám taky Porta-Pro, přehrávač hraje bezvadně. Tahle značka produkovala fakt dobrý kousky elektroniky. Jak je to s kvalitou jejich novější produkce netuším.

FLAC je podle mě zbytečný, MP3 komprimovaný na 160-320 kbps úplně stačí a hraje to famózně. SPíš pak do hry vstupují ruchy okolí a případně nekvalita původní nahrávky (podle toho, co posloucháš za muziku).

hodnocení

0x

No hlavně ty KOSSy bych nebral jako dobrý konec zvukového řetězce :D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]