Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formaty videa pro dvd prehravace

Od: vertigo69* odpovědí: 10 změna:

potřebuju zjistit v jakym formatu mam vypalovat video aby mi ho prehrali alespon nejake dvd přehravace. upravuju si video v pinnacle studio 14 z domáci kamery která ma hd rozliseni. at vypaluju v jak vypaluju tak mi to proste nechce zadnej prehravac prehrat...kde je hacek? :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

V jakém nástroji vypalujete?Dobrý je ConvertXToDVD. slunecnice.cz/...

To by pak mělo jít přehrát.

doplněno 08.01.12 10:45:

Takže to ale v tom Convertu jde...Ale v Neru Vision by to taky mělo jít..Teda mám tehn dojem...:)

doplněno 08.01.12 10:49:

Dobrý programy se kupují...:)

vertigo69*
hodnocení

vypaluji v Neru , tam bude mozna ten problem...tento conventor jsem si taky stahl, ale bez zakoupeni mi je do videa vlozen vodoznak a to se mi nelibi :(

nechá se najít na netu crack,neboli heslo a pošlape vám ,je to pak vlastně plná verze,

výtka
Upozornění od sys spider 08. 01. 2012 10:46:18
Dávej si pozor na porušení pravidla Z7!
vertigo69*
hodnocení

no hledam uz dlouho a zadny mi nefunguje

Pinnacle studio 14 má integrovaný modul na vypalování a tedy export videa na DVD by neměl být problém. Dělá se to v tomto menu:

world.pavelj.cz/...

beru toto upozornění,jiinak ale je to klasická volba lidí v čr ač je to nezákoné díky cenám které jsou občas přemrštěné

Myslím, že ceny jsou odpovídající. Bohužel naše platy vůči jiným zemím už ne. Nelegální verze programů se řeší na jiných forech, zde nikoliv.

vertigo69*
hodnocení

pinnacle tento nastroj ma, ale chci si nejdřív vytvořit soubory a pak je najednou vypalit

DVD není jen jeden soubor, je to několik souborů. A i tuto volbu najdeš, myslím, na sousední záložce.

mira2*
hodnocení

0x

Zdravím

Já bych si nejprve zjistil (třeba na internetu), jaké formáty dokáže Váš přehrávač přehrát. Jelikož existují už například přehrávače, které přehrávají i formáty AVI, MKV, TS apod. Jakmile zjistíte, který formát dokáže přehrávač přehrávat pak bych řešil do jakého formátu video převádět.

P.S ConvertXtoDVD je určitě dobrá volba, jelikož s formátem *.vob by si měl poradit každý DVD přehrávač. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]