Nejste přihlášen/a.
potřebuju zjistit v jakym formatu mam vypalovat video aby mi ho prehrali alespon nejake dvd přehravace. upravuju si video v pinnacle studio 14 z domáci kamery která ma hd rozliseni. at vypaluju v jak vypaluju tak mi to proste nechce zadnej prehravac prehrat...kde je hacek?
V jakém nástroji vypalujete?Dobrý je ConvertXToDVD. slunecnice.cz/...
To by pak mělo jít přehrát.
doplněno 08.01.12 10:45: Takže to ale v tom Convertu jde...Ale v Neru Vision by to taky mělo jít..Teda mám tehn dojem...
Dobrý programy se kupují...
vypaluji v Neru , tam bude mozna ten problem...tento conventor jsem si taky stahl, ale bez zakoupeni mi je do videa vlozen vodoznak a to se mi nelibi
nechá se najít na netu crack,neboli heslo a pošlape vám ,je to pak vlastně plná verze,
Pinnacle studio 14 má integrovaný modul na vypalování a tedy export videa na DVD by neměl být problém. Dělá se to v tomto menu:
beru toto upozornění,jiinak ale je to klasická volba lidí v čr ač je to nezákoné díky cenám které jsou občas přemrštěné
Zdravím
Já bych si nejprve zjistil (třeba na internetu), jaké formáty dokáže Váš přehrávač přehrát. Jelikož existují už například přehrávače, které přehrávají i formáty AVI, MKV, TS apod. Jakmile zjistíte, který formát dokáže přehrávač přehrávat pak bych řešil do jakého formátu video převádět.
P.S ConvertXtoDVD je určitě dobrá volba, jelikož s formátem *.vob by si měl poradit každý DVD přehrávač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.