Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledková tabulka v Excelu

Od: ok® odpovědí: 2 změna:

zdravím a prosím vás o radu
v přiloze mám tabulku výsledkovou a při zadávání výsledků /2:0 1:2/ se mi to pak přepíše viz žluté pole
můžete mě prosím poradit, jak psát výsledky tak aby se mi to pak nepřepisovalo v takové tabulce co je v příloze?
anebo je programek na takové tabulky, že když si napíšu výsledek /anna - klára/ tak se mi rovnou napíše do řádku a do sloupce u daných hráčů?
děkuji

Výsledková tabulka v Excelu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Zvolit si formát buňky jako TEXT, nikoli defaultní OBECNÝ

Než někam pokáždé psát jména zúčastněných a výsledek, je možná jednodušší si kliknout na správnou buňku...

doplněno 08.01.12 00:40:

Jinak by si samozřejmě šlo s tabulkou pohrát, aby se sloupce K,L,M vyplňovaly samy, případně aby nebylo nutné výsledek jednoho zápasu psát dvakrát...

ok®
hodnocení

díky a lze v EXCELU , že když si napíšu výsledek v řádku /anna - klára/ tak se mi rovnou napíše ten samý výsledek do sloupce u daných hráčů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]