Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte jak nainstalovat, připojit webkameru, v některých odpovědích čtu, že musí být CD, já žádné nemám, nerozumím tomu, jsem naprostý nemehlo na PC, potřebuji podrobné vysvětlení. Všem děkuji za odpověď!
Potřebuješ ovladače na tu kameru. Ty jsou na CD nebo jsou ke stažení na internetu ze stránek výrobce kamery. Napiš alespoň označení kamery, zkusíme to najít.
Děkuji za bleskovou odpověď, ale na té kameře je napsáno - video camera Genius, jinak nic, už jsem ji měla zapojenou ,ale měla jsem počítač na nějaké opravě, tak jsem si myslela, že to co tam bylo , že tam bude, ale bohužel, mám ji píchnutou na repráku, vzadu jsou 3 dírky, ale po zastrčení kabelu to nefunguje - omlouvám se za ty odborné výrazy!
Jaký máte OS?W7 si je stáhne sama. A abych řekl pravdu ani u jiných jsem neměl problém.Prostě jsem tam tu webku dal a systém ji nainstaloval...Vista i XP.Je pravda,že u některých ani CD s ovladači nebylo...
doplněno 07.01.12 21:38:Tomu moc nerozumím,na jakým repráku?To nemá USB?Genius jsem taky měl a je pravda,že u tý CD bylo...
doplněno 07.01.12 21:48: Na to nemusíte být velký odborník..Stačí tu placatou věc na konci kabelu kamery vložit do odpovídajícího otvoru v PC.
Koncovka USB..
doplněno 07.01.12 21:56: Tak asi bude lepší když to udělá někdo,kdo bude vědět kam co strčit...Nechtěl bych aby jste něco zkratovala..
Děkuji za ochotu, ale tomu, co po mně chcete, vůbec nerozumím...takový jsem antitalent, musím si pozvat odborníka...
No vy jste všichni velcí odborníci, ale mně je přes 60 a jsem na techniku nemehlo, no ta kamera má takový " skřipec " tak ji mám přichycenou na reproduktoru, a tu šňůru co od ní vede zastrčím do těch dírek a ono nic...
Ne, já mám asi nějakou starou, dole má takový skřipec, pak takovou čočku a tam svítilo světýlko, když byla zapojená, nahoře přepínač, taková oválná, plast nebo co..,děkuji za ochotu, ale asi zavolám někoho, kdo tomu rozumí, myslela jsem, že to zvládnu...
Tak to zase vím, že tu "placatou věc " mám zastrčit ,ale jsou tam tři otvory...kdyby byla kamera zapojená - jak to poznám? Bude svítit to světýlko nebo to musím vyzkoušet na Skypu
Vyzkoušet na Skypu!
A já Vás nepodceňuji,to bych si nedovolil.
Věk máme přibližně stejný...
doplněno 07.01.12 23:08:Nemusíte čekat.Skype Vám to ukáže hned jak ho spustíte.V nastavení.Dle obrázku..
Většina dnes používaných zařízení k Pc je typu plug and play tz.zapoj a hrej neboli samoinstalovací.Ten konektor USB co máte na druhém konci kamery(je na obrázku od ahasvera4) zastrčte do volného vstupu USB na PC.Nemůžete se splést.Jde to zasunout pouze do určitého typu.Po připojení by se vám v pravo dole na na panelu mělo objevit ....bylo nalezeno nové zařízení a je připraveno k použití...To za předpokladu že je kamera uvedeného typu Plug and play. Nejlépe se zo zkouší na Skype.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.