Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat webkameru Genius

Od: dana123® odpovědí: 14 změna:

Prosím, poraďte jak nainstalovat, připojit webkameru, v některých odpovědích čtu, že musí být CD, já žádné nemám, nerozumím tomu, jsem naprostý nemehlo na PC, potřebuji podrobné vysvětlení. Všem děkuji za odpověď!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Potřebuješ ovladače na tu kameru. Ty jsou na CD nebo jsou ke stažení na internetu ze stránek výrobce kamery. Napiš alespoň označení kamery, zkusíme to najít.

hodnocení

Děkuji za bleskovou odpověď, ale na té kameře je napsáno - video camera Genius, jinak nic, už jsem ji měla zapojenou ,ale měla jsem počítač na nějaké opravě, tak jsem si myslela, že to co tam bylo , že tam bude, ale bohužel, mám ji píchnutou na repráku, vzadu jsou 3 dírky, ale po zastrčení kabelu to nefunguje - omlouvám se za ty odborné výrazy!

Kamera se povětšinou připojuje na USB port ...

ahasver4*
hodnocení

2x

Jaký máte OS?W7 si je stáhne sama. A abych řekl pravdu ani u jiných jsem neměl problém.Prostě jsem tam tu webku dal a systém ji nainstaloval...Vista i XP.Je pravda,že u některých ani CD s ovladači nebylo...

doplněno 07.01.12 21:38:

Tomu moc nerozumím,na jakým repráku?To nemá USB?Genius jsem taky měl a je pravda,že u tý CD bylo...

doplněno 07.01.12 21:48:

Na to nemusíte být velký odborník..Stačí tu placatou věc na konci kabelu kamery vložit do odpovídajícího otvoru v PC.:)

doplněno 07.01.12 21:52:

Koncovka USB..

doplněno 07.01.12 21:56:

Tak asi bude lepší když to udělá někdo,kdo bude vědět kam co strčit...:)Nechtěl bych aby jste něco zkratovala..:)

Jak nainstalovat webkameru Genius
hodnocení

Děkuji za ochotu, ale tomu, co po mně chcete, vůbec nerozumím...takový jsem antitalent, musím si pozvat odborníka...

hodnocení

No vy jste všichni velcí odborníci, ale mně je přes 60 a jsem na techniku nemehlo, no ta kamera má takový " skřipec " tak ji mám přichycenou na reproduktoru, a tu šňůru co od ní vede zastrčím do těch dírek a ono nic...

No pravděpodobně by to měla být některá z těchto:

geniusnet.com/...

geniusnet.com/...

geniusnet.com/...

hodnocení

Ne, já mám asi nějakou starou, dole má takový skřipec, pak takovou čočku a tam svítilo světýlko, když byla zapojená, nahoře přepínač, taková oválná, plast nebo co..,děkuji za ochotu, ale asi zavolám někoho, kdo tomu rozumí, myslela jsem, že to zvládnu...

hodnocení

Tak to zase vím, že tu "placatou věc " mám zastrčit ,ale jsou tam tři otvory...kdyby byla kamera zapojená - jak to poznám? Bude svítit to světýlko nebo to musím vyzkoušet na Skypu :)

ahasver4*

Vyzkoušet na Skypu!:)

doplněno 07.01.12 22:16:

A já Vás nepodceňuji,to bych si nedovolil.*hi*

doplněno 07.01.12 22:17:

Věk máme přibližně stejný...

doplněno 07.01.12 23:08:

Nemusíte čekat.Skype Vám to ukáže hned jak ho spustíte.V nastavení.Dle obrázku..

Jak nainstalovat webkameru Genius #2
hodnocení

Vy jste muž a já blondýna...* hi *

Světýlko svítit nebude, to svítí až když je kamera v provozu. Vyzkoušení ve Skype je dobrý nápad. Pokud jsou tam 3 stejné otvory je v zásadě jedno, do kterého se to zastrčí.

petula00*
hodnocení

0x

Většina dnes používaných zařízení k Pc je typu plug and play tz.zapoj a hrej neboli samoinstalovací.Ten konektor USB co máte na druhém konci kamery(je na obrázku od ahasvera4) zastrčte do volného vstupu USB na PC.Nemůžete se splést.Jde to zasunout pouze do určitého typu.Po připojení by se vám v pravo dole na na panelu mělo objevit ....bylo nalezeno nové zařízení a je připraveno k použití...To za předpokladu že je kamera uvedeného typu Plug and play. Nejlépe se zo zkouší na Skype.

hodnocení

Ono se mně dole na liště něco objevilo, tak jsem na to ťukla,pak se objevila tabulka, asi že to hledá kameru...jenže ta koncovka jde do všech otvorů, zítra to vyzkouším na Skypu, už jsou všichni odpojení, díky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]