Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nemáte prosím nějaký program na namluvení videa? Movie maker apod. zhoršují kvalitu videa. Jde mi jen o to vložit namluvený komentář do videa nebo to namluvit přímo v tom programu. Co jsem zkoušel programy, tak zhoršovali kvalitu videa ...
Děkuji
Nahrát komentář (třeba v GoldWave), upravit jak je třeba, VirtualDubMod -> demux, uložit zvuk zvlášť, smíchat s komentářem, pak připojit zpátky.
A je nějaký návod jak to v tom virtualdubu udělat? Já už jsem si ho stahoval, ale zatím je to na mě nepřehledné.
Vložení komentáře do videa ...
File -> Open, otevřít původní video, Streams -> Stream List, vybrat ten zvuk, co tam je, pak Demux (uloží zvuk bez změny formátu) nebo Save as WAV (uloží ve wavu), potom dole Disable, OK, File -> Save As, dole Video mode přepnout na Direct stream copy, tím se uloží samotné video.
Zavřít, se zvukem udělat ty úpravy, co potřebujete, uložit znovu v mp3 (nebo v čem chcete..), pak otevřít nové video (to bez zvuku), Streams -> Stream List, Add, přidat tu novou zvukovou stopu, OK, znovu uložit s Direct stream copy a je to.
Video je vždy komprimované. Tzn. vždy když do něho zasáhnete a přeuložíte ho, tak dojde k další ztrátě kvality. Zkoušel jste si opravdu důkladně pohrát s formáty při přeukládání? Je mi divné, že při ukládání ve vysoké kvalitě by byla ztráta až taková. Ledaže máte bídné to výchozí video, pak bych chápal, že další přeuložení je zlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.