Nejste přihlášen/a.
Tak jsem dostala k Vánocům tuto vytouženou hru. Zapnu počítač, čekám až se Sims nainstalují, poté zapínám i je. Užívám si pocitu štěstí, kliknu si na vytvoření rodiny a napíšu jméno prvního Simíka. A pak... puf! Objeví se modrá obrazovka, a můj milý notebook se restartuje! A pak zas a zas. Všechny kritéria notebook splňuje. Mám tam i The Sims 2 a to funguje jako obvykle bez problémů. Zkusila jsem připojit na domácí paměť, kdyby nestačila( i když podle požadavků jí tam bylo dost). Reinstalovala jsem to snad čtyřikrát. Zkoušela jsem jiný počítač. A stále nic. Takže, úpěnlivě prosím, nevíte někdo nějakou chytrou radu?
Díky moc, D.
To záleží jestli ti toto dělají i jiné softwary.Ale dejme tomu že ne.To co se ti děje, BSOD, se stává při blbém cracku hry.Ale jestli si to nestahovala, tak se toto stát nemůže.No nejčastěji se toto stává, když prostě máš slabou mašinu na tu hruZkus snížit veškeré detaily na minimum a doporučoval bych aktualizovat všechny ovladače na notebooku.Jinak pokud ti toto dělá i na ostatních počítačích, tak je možná vadné to DVD, ale to se často nestává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.