Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vada počítače + video

Od: wtishl odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechný co jsou ochotní poradít.

Mám problem se starým pc. Nechce mi najet ani do biosu, je jen černa obrazovka a níc víc. Kontrolka na základní desce svítí v pohodě, větrak na procesoru taky jede, ale to je vše. Natočil jsem ktomů kratké video.

Počítač jel uplně v pohodě, od doby co se vypojil ze zasuvky na 2-3dny tak nejde. Zkoušel jsem davat jiný procesor, grafiku, ramky a níc. PC bych neopravoval, ale ma ho bracha jen na internet E-mail, facebook atd. Nechci at chodí na můj :)

> > > > VIDEO < < < <

Prosím o každou Vaši radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

No klobouk dolů!Tomu říkám dotaz!:)Tipnu si.Integrovaná GK v háji.Zkusil bych nějako externí...:)

doplněno 07.01.12 17:24:

Jo,to pípání,pravda,nic není slyšet,sedí všechny napájecí kontakty?

doplněno 07.01.12 17:40:

Podle toho jak začne pípat se dá odhadnout co mu chybí...Kdyby zapípal,na pište sem jak..počet pípnutí,dlouné,krátké...:)

wtishl
hodnocení

Externí grafiku jsem daval a taký níc :(

hm*
hodnocení

0x

No, to může být ledacos. Třeba i zdroj. Nebo CPU (po pokusech). Je mi divné, že počítač po zapnutí nepípnul; má připojen pípák? Nebo jsem to jen neslyšel?

wtishl
hodnocení

Pípák jsem nezapojíl, hned to jdu zkusit co to uděla. Když pípne, tak co?

hodnocení

0x

Jednou mě volal známej, že asi po týdnu pustil komp a černá obrazovka, jestli bych mu s tím neporadil co a jak. Nedalo mě to, jel jsem k němu a závada odhalena a hlavně opravena během okamžiku. Stačilo jaksi zapnout monitor a až to šlo. Ale nepředpokládám, že by se i zde jednalo o stejný problém.

wtishl
hodnocení

Určitě se nejedna o stejný problem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]