Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechný co jsou ochotní poradít.
Mám problem se starým pc. Nechce mi najet ani do biosu, je jen černa obrazovka a níc víc. Kontrolka na základní desce svítí v pohodě, větrak na procesoru taky jede, ale to je vše. Natočil jsem ktomů kratké video.
Počítač jel uplně v pohodě, od doby co se vypojil ze zasuvky na 2-3dny tak nejde. Zkoušel jsem davat jiný procesor, grafiku, ramky a níc. PC bych neopravoval, ale ma ho bracha jen na internet E-mail, facebook atd. Nechci at chodí na můj
Prosím o každou Vaši radu.
No klobouk dolů!Tomu říkám dotaz!Tipnu si.Integrovaná GK v háji.Zkusil bych nějako externí...
Jo,to pípání,pravda,nic není slyšet,sedí všechny napájecí kontakty?
doplněno 07.01.12 17:40: Podle toho jak začne pípat se dá odhadnout co mu chybí...Kdyby zapípal,na pište sem jak..počet pípnutí,dlouné,krátké...
Jednou mě volal známej, že asi po týdnu pustil komp a černá obrazovka, jestli bych mu s tím neporadil co a jak. Nedalo mě to, jel jsem k němu a závada odhalena a hlavně opravena během okamžiku. Stačilo jaksi zapnout monitor a až to šlo. Ale nepředpokládám, že by se i zde jednalo o stejný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.