Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem si starší Laserovou tiskárnu LBP 5200 a po opdeslání tiskové úlohy na tiskárnu tiskárna hlásí že ke je k tisku připravena ale nenajede nekolikrát jsem přeinstaloval ovladače zkontroloval tonery i optickou jednotku všechno je podle tiskárny ok tak nevím kde je chyba. Tiskárna nehlásí žádnou závadu zkoušel jsem ji na dvou počítačích na jednom byly W7 a na dalším windows XP ale ani na jednom počítači tiskarna nejela. Po zapnutí hlavním vypínačem provede nějaké procedury snad čištění či kalibraci to nevím.Potom ztichne a jak je již popsáno dále už se ani nehne. Věděl by mi někdo pradit v čem je zádrhel za každou i malaou radu dík.P.S.Tiskárna je připojena přes USB A-B.
Při instalaci tiskárny je většinou nutné nahrát předem ovladače z CD a na pokyn teprve tiskárnu připojit.Jestli tohle není chyba které jste se dopustil.Ale možná se tu najde jiné řešení problému...
A když jste ty ovladače instaloval,byla tiskárna odpojená?Zkusil bych znovu nainstalovat ovladače při odpojené...Samozřejmě napřed ji odinstalovat..
doplněno 07.01.12 15:21: Tenhle postup už tu pár lidem pomohl,tak snad se to povede i u Vás..Moc bych Vám to přál..
Tak ještě zkuste,co najde za chybějící ovladač,sice to nestáhne,v trialu ale aspoň uvidíte který chybí...
Jelikož jsem tiskárnu koupil z druhé ruky tak jsem nemněl CD a instaloval ovladače z internetu ale postupoval jsem podle pokynu na monitoru tak snad správně.
ano v obou operačních systemech byla nastavena jako výchozí tiskárna , v XP je pouze název ale ve windows 7 se zobrazí přímo obrázek tiskárny bohužel vtomto případě se neukazal ale potvrdilo se že tiskárna s PC komunikuje jelikož když tam nebyl vložem list papí ru tak jsem byl na to upozorněn po vložení upozoirnění zmizelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.